Het moet niet gekker worden: Teva komt met eerste trailrunning-sandaal

jul 04 , 17:58 Entertainment
6686830f57bcd
Heel, heel, heel soms, staan zelfs wij van iets te kijken. Vandaag hebben we zo’n gevalletje voor jullie, want Teva introduceert zijn eerste trailrunning-sandaal ever. Kun je het je voorstellen? Effe een halve marathon rennen op een paar sandalen. Geloof het of niet, maar het kan nu echt met de Aventrail sandaal.
Stel je het je even voor: je bent op vakantie in het zonnige Italië of het prachtige Ibiza en het is bloedheet. Toch vind je dat eigenlijk geen excuus om je dagelijkse hardlooprondje over te slaan. Het liefste wil je natuurlijk gewoon met zo weinig mogelijk kleren en zonder warme schoenen aan je voeten een rondje rennen. Niet zo handig én kiezels in je voeten lijkt ons ook niet helemaal fijn. Dan zouden sandalen waar je op kunt hardlopen toch nog best goed van pas komen, toch?

Aventrail

Teva staat erom bekend dat ze grenzen blijven verleggen als het gaat om prestatiegerichte schoenen. Ze overtreffen zichzelf in ieder geval weer met deze nieuwste schoen. Eigenlijk is de Aventrail een cocktail van het beste van twee werelden. Aan de ene kant heb je het comfort van een sandaal en aan de andere kant de demping en ondersteuning van een hardloopschoen. Klinkt niet slecht, toch?
Foto: TevaFoto: Teva

Specs

Voor wie ze dan precies gemaakt zijn? Nou, als jij een trailrunner, snelle wandelaar of outdoorliefhebber bent, dan kan dit wel eens een perfect match zijn. Door het gebreide en ademende bovenwerk van de sandaal wordt je voorvoet ondersteund. Als je van een afdaling rent en wandelt, dan zorgt de Spider Rubber-buitenzool met gelaagde tractienoppen voor de grip die je nodig hebt. Wat is kenmerkend voor sandalen? Precies, de klittebanden waarmee je de schoen geheel naar je eigen vorm kan zetten. Je betaalt 130 euro voor de bijzondere schoenen, maar dan kun je ook heerlijk rennen als het warm is.
Laatste kleine tip van ons, doe er alsjeblieft geen sokken in. Die tijd hebben we wel gehad.
Delen met
Ook interessant