Nationale Pindakaasdag is nog niet achter de rug, of Nationale Tostidag komt er alweer aan. Potverdorie, wat is het leven toch mooi. Om deze feestelijke dag van extra vreugde te voorzien, lanceert Heinz een decadente pot Ketchup Kaviaar.
Ketchup is samen met chilisaus in onze ogen de onbetwiste koning van de tostidip. Omdat Heinz dit jaar liefst 150 kaarsjes uit mag blazen, vonden ze het wel een goed idee om voor hun verjaardag een nieuwe ketchupvariant te ontwikkelen. Ketchup Kaviaar. Dat wordt tosti ham-kaas met champagne!
De Ketchup Kaviaar bestaat uit kleine Tomato Ketchup parels die openbarsten als je erop kauwt en zo ‘elke maaltijd omtoveren tot een culinaire ervaring’. Dat laatste wagen we te betwijfelen, maar mooi bedacht is het zeker. Mocht je zo’n potje willen bemachtigen dan moet je er snel bij zijn, want de smaak is in zeer gelimiteerde oplage van 150 stuks verkrijgbaar. Om kans te maken moet je op Nationale Tostidag (8 februari je weet zelf) de socialmediakanalen van Heinz in de gaten houden. Daar zullen 150 ketchupfanaten blij worden gemaakt via een winactie.
Tot slot geven we het woord aan chef Heinz, Tanja Kempen: “Met onze 150e verjaardag dit jaar, konden we geen mooier jaar bedenken om deze speciale verjaardagseditie van Tomato Ketchup te introduceren. De tweede verjaardag van Nationale Tostidag op 8 februari leek ons het perfecte moment om 150 ketchupliefhebbers te verrassen met Ketchup Kaviaar, voor een exclusieve smaakbeleving bij hun tosti. Een lekker begin van een bijzonder jaar.”
Nou, daar hebben we verdomd weinig tegenin te brengen. Prachtig initiatief dat smaakt naar meer. Nu al zin in een Frikandel Tosti met Ketchup Kaviaar! Hieronder nog enkele voorbeelden hoe je de Ketchup Kaviaar straks kunt gebruiken in je culinaire hoogstandjes. Michelinsterrenwaardig als je het ons vraagt.