YouTuber Gio heeft OM aan z'n broek hangen na vloggen in auto

sep 22 2023, 12:32 Entertainment
schermafbeelding 2023 09 22 om 120704
Het leverde de Nederlandse overheid afgelopen jaar 68 miljoen euro op en niemand minder dan onze vloggende BN’er Gio Latooy mag daar binnenkort een schepje bovenop doen. Het Openbaar Ministerie onderzoekt momenteel het vlog-gedrag tijdens het rijden. De aanleiding hiervan? De video waarin Gio Latooy filmt dat hij huilend over de snelweg sjeest. Levensgevaarlijk in die Porsche.
Sinds de knipperlicht relatie met Jade Anna bekend van de FHM500, niet meer op groen staat, deelt Gio zijn gevoelens steeds vaker met zijn achterban. Maar om dat nou op de snelweg te doen? Had hij maar wat meer vermogen in die hersenpan van ‘m, in plaats van die 605pk sterke Ferrari. Blijft een dikke bak.

Openbaar ministerie

Het OM vindt het vooral een kwalijke zaak dat Gio zijn voorbeeldfunctie misbruikt. Met toch wel 1.4 miljoen abonnees op YouTube heeft hij ook een enorm bereik, een groot deel is onwetend en neemt veel van hem aan. Verkeersdeskundigen bestempelen het rijgedrag als asociaal en levensgevaarlijk, wij vinden het ook weer niet zo erg, het is niet verboden. Maarja de vlogs waarin hij de camera snel op zijn schoot legt als er politie voorbijrijdt, doen het goed bij de recherche. Zij onderzoeken momenteel alle video’s op overtredingen, maar of Gio hiervoor echt vervolgd zal worden?
“Het is op basis van de beelden die we nu gezien hebben heel lastig om iemand te veroordelen, omdat ook vastgesteld moet worden of die beelden authentiek zijn." Het OM laat donderdag weten dit verder te bekijken. Wij zien de #freeGio shirts al over de toonbank vliegen.

Zitten we weer

De OvJ mag dus aan het werk, maar er is meer. Het verhaal en de reden van de breuk zou toch anders zijn dan wij van de twee gehoord hebben. De Rotterdamse OnlyFans meid Mdemma weet meer, zo zou Gio na het uitgaan met haar naar huis gegaan zijn, voor een trio. De trio kwam er niet van, bezopen Gio voelde zich schuldig en ging midden in de nacht naar Jade Anna.
Deze wilde nacht zou dus één week voor de breuk hebben plaatsgevonden, meldt onze roddeltante Yvonne. Of het waar is of niet? Wij laten het in het midden. Het positieve aan dit verhaal? Gio haalt wel telkens een dikke bak als het uitgaat, therapie noemen we dat.
Delen met
Ook interessant