First Dates gesaboteerd door twee Rotterdamse studenten

nov 15 2023, 20:40 Entertainment
img 7552
Hetgeen waar we allemaal wel eens met onze gedachten op af dwarrelen. De echtheid van tv-shows. Vaak denken wij dat er iets te grappige dingen gebeuren, of dat het allemaal wel echt te mooi lijkt om waar te zijn. Meestal is dit ook zo. Maar we hebben er een gevonden die bijna niet 'scripted' kan zijn: First Dates.
Twee Rotterdamse studenten saboteren de uitzending en kijken of zij stiekem toch een match zijn.

Studentengrappen

Een kleine maand geleden zagen we nog beelden langskomen van een jongen die bij Humberto Tan een rietje met het bijbehorende groene flesje uit zijn binnenzak tovert en dit binnen drie seconden opdrinkt. In de digitale wereld gaan we het steeds meer meemaken. Waar studentengrappen vroeger vaak op straat waren, is het tegenwoordig bijna een trend om je publiekelijk te laten verneuken op TV. Wij kunnen er zeker om lachen. Vorige week was het weer raak en dit keer bij het populaire datingprogramma First Dates.

First dates

First Dates heeft al vaker met studenten in de weer gezeten, maar dat is zeker niets negatiefs. Zo scoorde ook 'Sifra' met haar fles Smirnoff Ice heel goed. Deze keer zijn het dus twee Rotterdamse studenten waarvan de een zich als geneeskundestudent labelt en de ander als zeilinstructeur. De twee hebben duidelijk geoefend want het acteerwerk ziet er helemaal niet zo gek uit. Met teksten als "Zit je nou met mij te flirten?" en "Beetje zenuwachtig, maar dat hoort er volgens mij gewoon bij", begint de jongen met het blauwe hemd ijzersterk. Waarna gelijk student 2 wordt geïntroduceerd door het 'surfplank' dansje te doen. Hierna is het tijd voor Chardonnay, oesters en rollen de zoetsappige complimentjes over tafel.

Ervaring

Zelf meldt één van de jongens dat ze gewoon zaten te geinen over hoe ze op tv konden komen. Waarna al snel alle neuzen in dezelfde windrichting stonden, namelijk het programma 'First Dates'. Ook zei hij dat het nog steeds een hele goeie onschuldige grap was. Hij heeft er wel spijt van, het is vooral lullig richting de productie. En zoals velen al dachten was het inderdaad allemaal gespeeld. Van de rekening zonder saldo tot de Chardonnay en oesters, ze wilden gewoon een leuke date neerzetten.
Op het einde zien we zelfs beelden van de jongens die op een tweede date zijn geweest en de bekendmaking van hun verkering. Geef die jongens een kans in een Nederlandse B-serie en ze rollen er zo in denken wij. De-geinig-op-tv-award-2023 mogen ze hebben van ons. Benieuwd naar de uitzending? Je kan 'm aankomende vrijdag checken op NPO3 .
Delen met
Ook interessant