We tellen af naar de release van de FHM500 met deze fantastische flashbacks

mei 27 , 15:58 Entertainment
romy monteiro jasper suyk fhm 02
Het is deze week dan eindelijk zover: de FHM500. De 500 mooiste vrouwen van heel Nederland. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze week gaan we de editie van 2024 uitgebreid vieren. In de voorgaande jaren deden we dit ook al op een waanzinnige wijze.
Bij de FHM500 hoort natuurlijk een uitgebreid feest! In de afgelopen jaren hebben we ook flink uitgepakt en dit jaar willen we daar weer een schepje bovenop doen. Met een fantastische award show in het Harbour Club Theater woensdag en een geweldige party in de Jimmy Woo vrijdag, gaan we (hopelijk) de vorige edities overtreffen. Maar hoe zagen de vorige edities er dan uit? We gaan even terug in de tijd en kijken hoe dit spectaculaire event gevierd moet worden. Wil jij trouwens de FHM500 hebben? Je kan 'm nu hier bestellen!

FHM500 2021

Hoewel deze editie niet gebruikelijk uitgebreid gevierd kon worden door corona, was het toch een feestje. In een besloten gezelschap werden de mooiste vrouwen van Nederland uitgereikt. Met als hoofdwinnaar Monica Geuze. Het mocht dan geen uitgebreid feest zijn, maar er is ook toen genoeg gedronken, gedanst en gefeest. Laten we daar dit jaar nog een schepje bovenop doen. Benieuwd naar deze aftermovie? Check ‘m hieronder!

FHM500 2022

Even een flashback naar twee jaar geleden. Toen stonden we in het prachtige IJver in Amsterdam voor de FHM-uitreiking. De grote winnaar van de editie was de aantrekkelijke Abbey Hoes. Het was een onvergetelijke avond met één en al gezelligheid. Gelukkig hebben we ook een video van deze mooie avond. Benieuwd naar de video? Check 'm dan hieronder!

FHM500 2023

Vorig jaar vond de epische uitreiking plaats in de Supperclub in Amsterdam. De mooiste dames van Nederlands waren toen op één plek te vinden om de prijsuitreiking mee te maken. Toen ging Romy Monteiro ervandoor met de eerste prijs. Een avond vol feest, muziek en pracht en praal. Ben je nou benieuwd naar de aftermovie van deze geweldige avond? Check ‘m dan hieronder!

FHM500 bestellen

Heb je na het zien van deze afterparty's ook de behoefte om dit fantastische magazine in huis te nemen? Geen probleem, de FHM500 2024 bestel je hier !
Delen met
Ook interessant