Dit zijn de populairste elektrische bakfietsen van dit moment

mei 22 , 15:00 Entertainment
ua shorty ugc sir jerom 01 web
Mannen houden van gadgets. Van drones besturen tot smartwatches die je hartslag meten, het zijn leuke hebbedingetjes. Er is één gadget dat steeds populairder lijkt te worden die ook nog eens ontzettend praktisch is: de elektrische bakfiets. Je zal misschien denken dat dit er eentje is voor de moeders in Amsterdam, maar niets is minder waar en wij leggen je graag uit waarom ook jij er een moet hebben.
Mocht je direct overtuigd zijn, hebben we natuurlijk ook uitgezocht welke elektrische bakfietsen het meest populair zijn. Zo kom je er ook nog eens lekker mee voor de dag. Als je voor de bakfiets gaat, vergeet dan ook zeker dat zonnebrilletje niet; voor de extra coole vibe.

Waarom een bakfiets?

Ja, waarom eigenlijk? Gaan we je vertellen met drie goede redenen.

1. Mobiele Man Cave

Met een beetje creativiteit transformeer je de bak van je fiets tot een mobiele Man Cave. Plaats een koelbox, een draagbare speaker en misschien zelfs een kleine BBQ-set. Parkeer in het park en voilà, je hebt je eigen rijdende feestje.

2. Bakfiets vaders

Het is een feit, veel vrouwen vinden mannen aantrekkelijk die goed zijn met kinderen. Zelfs als je geen kinderen hebt, kun je altijd een hond meenemen voor dat extra aww-effect. Instant chick magnet.

3. Extra ruimte

Geen gedoe meer met het sjouwen van boodschappen, sportuitrusting of bouwmaterialen. De elektrische bakfiets heeft genoeg ruimte. Wil je een weekendje weg met je vrienden? Stapel de tenten, slaapzakken en bierkratten op. Niets is te gek voor jouw nieuwe bakbeestje.

De elektrische bakfiets

Welke moet je hebben dan? We kunnen ons zo voorstellen dat je compleet geen idee hebt waar je moet beginnen en welke merken een beetje geliefd zijn. Daarom nog zo’n lekker lijstje. Hoef je eigenlijk nog maar weinig zelf te doen. Een proefritje maken zou misschien leuk zijn. FietsUnie heeft in ieder geval een heerlijk overzichtelijke webshop waar zoeken naar zo’n elektrische bakfiets ineens een stukje makkelijker wordt.
  1. Urban Arrow : deze staat bekent om de beste prijskwaliteit verhouding.
  2. Carqon: comfortabel en zeer veilig.
  3. Vogue: gericht op (jong-)volwassenen en daarom stijlvol, betaalbaar en duurzaam.
Delen met
Ook interessant