Droomhuis biedt weergaloos uitzicht over San Francisco

mei 24 2017, 17:00 Entertainment
terry terry architecture skyline house 01 1440x960
Architectenbureau Terry & Terry is van alle markten thuis en maakt de meest adembenemende residenties, huizen en overige bouwprojecten als kantoren en hotels met een speels gemak. Hun specialiteit is het creëren van ruimte en licht.
In Oakland, in de staat Californië, wilde een jong gezinnetje in een bijzonder huis gaan wonen. Een van de eisen was dat er uitgekeken kon worden op de Eastbay en Southwest Bay van San Francisco, en dan vooral op de machtige Golden Gate Bridge.
terry terry architecture skyline house 02 1440x960 1024x683
De architecten kwamen op de proppen met dit buitengewone huis op de punt van een heuvel dat zo'n 500 meter boven de zeespiegel uitstijgt waardoor er van een fenomenale panorama genoten kan worden. De mannen hebben veelvuldig natuurlijke materialen gebruikt zodat jij je buiten waant.
Om ervoor te zorgen dat je niet wegwaait als je op je terrasje zit, zijn er rondom het huis bomen geplaatst. Binnenin de villa hoef je niks tekort te komen. Alles is speciaal ontworpen om te allen tijde jezelf te verwonderen over de geweldige locatie. Plof neer in een van de op maat gemaakte stoelen en ga nooit meer weg.
Delen met
Ook interessant