Dronken man beklimt een brug van 46 meter hoog

okt 17 2018, 14:50 Entertainment
We zijn allemaal wel een keertje zo strontlazarus geweest dat je al kotsend en schijtend tegelijk met je gezicht op de badkamervloer wakker werd. Wanneer je pittig dronken bent doe je soms dingen die je beter niet kan doen. Sommige mensen bellen hun ex op, anderen kotsen het hele trottoir kanariegeel. Dat valt allemaal nog reuze mee wanneer je kijkt naar deze pipo.
Maak kennis met de 31-jarige Brit Craig Lee Jones. Hij was lekker aan het zuipen in een pub, maar op een gegeven moment besloot de eigenaar hem niets meer te schenken. De beste man werd vervolgens achtervolgd door de politie voor een goed gesprek. Hij had daar niet zo'n zin in en klom daarom Menai Suspension Brug op. Op het hoogste punt bleef hij een dik uur zitten, terwijl de politie de gehele brug ging afzetten met lint.

Beetje bellen en zwaaien

Jones had het aardig naar zijn zin op dat hoge puntje. Hij zwaaide naar mensen, deed zijn shirt uit, gooide iets naar beneden en pleegde een aantal telefoontjes. Hij zat daar boven natuurlijk gevangen. Uiteindelijk liep hij weer naar beneden waar oom agent al voor hem klaarstond. De rechter vond het een minder leuk plan en veroordeelde de raddraaier tot 8 maanden cel.
Delen met
Ook interessant