Dit is jullie bizarre bestelgedrag op Thuisbezorgd.nl tijdens EK-wedstrijden

jun 20 , 20:58 Entertainment
66742af18a268
Nederland kleurde afgelopen weekend niet alleen oranje van de vlaggen, supporters en Pockies, maar ook van de bezorgers van Thuisbezorgd. Als we geen Europees Kampioen worden in voetbal, dan zijn we het wel in eten bestellen. Dürum, friet, kapsalon, ze gingen allemaal als warme broodjes over de oranje toonbank. Wij gaan jullie in dit artikel eens even confronteren met het bestelgedrag via de app.
‘’Zei er iemand thuis be-zorgd?’’ Heel veel van jullie blijkbaar, al moeten we onszelf natuurlijk ook niet vergeten. Tijdens de aftrap van Nederland tegen Polen, kregen we met z’n alle blijkbaar honger van de spanning. Er werd namelijk maar liefst 28% meer besteld dan op hetzelfde moment vorige maand. Dat spanningsfrietje heeft in ieder geval wel geholpen!

Thuisbezorgd

Als we de bestelcijfers per stad even bekijken, dan valt Horst aan de Maas toch echt wel op. We weten niet met hoeveel vrienden diegene was, maar er werd voor maar liefst 470 euro aan pizza’s, kipburgers, hotwings, friet en kapsalons besteld. Het kan nog gekker als je denkt van niet. In Dortmund had iemand zóveel trek, dat hij een bestelling plaatste van 1000 euro. Wat koop je daar dan voor vraag je je natuurlijk af. Nou vergelijk het met bijna 200 Big Mac burgers. De Nederlanders hebben Duitsland ook goed gesponsord afgelopen zondag. Er werden namelijk 30% meer orders geplaatst dan normaal in Hamburg. Wat zijn we ook aardig voor onze buren, hè?

Nederland – Frankrijk

Morgen is het weer zo ver. We gaan weer met z’n alle in het oranje naar de kroeg, vrienden of familie. Nederland speelt een belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk. Hoezo belangrijk? De bookmakers van het EK 2024 zien Frankrijk als de grootste favoriet voor het winnen van dit toernooi. Althans, toen Mbappé nog zonder gebroken neus rondliep.
Delen met
Ook interessant