Deze Noord-Koreaanse sterke drank kun je drinken zonder een kater te krijgen

jan 20 2016, 20:00 Entertainment
katervrije likeur 2
Een avond keihard zuipen en de volgende dag nergens last van hebben. Het klinkt als een droom, maar volgens de Noord Koreaanse staatsmedia is het in hun land werkelijkheid geworden. Wij dachten dat alle wetenschappers in het land zich bezig hielden met nucleaire wapens, maar het blijkt dus dat ze gewoon een katervrije likeur aan het brouwen waren.
Ze noemen het Koryo en de belangrijkste ingrediënten zijn gebrande rijst en ginseng. Lang was het drankje niet te zuipen, maar nu hebben ze de perfecte formule ontdekt. Het is nu geen bittere troep meer, maar een goudgeel drankje dat je zonder kater kan drinken. Dat klinkt nu al als de beste likeur ooit, maar het wordt nog beter!
Volgens de brouwers zou het drankje, dat verkrijgbaar is in alcoholpercentages van 30% en 40%, ook Aids en SARS kunnen genezen. Helaas hebben we voor iedereen die al op weg is naar de slijterij ook slecht nieuws, want het drankje is alleen te koop in Noord-Korea. Maar of je nou blind moet vertrouwen op wat ze daar verkondigen?
Delen met
Ook interessant