Deze 3 broodjes kun jij maken voor Vaderdag

jun 16 , 9:58 Entertainment
depositphotos 76581355 s
Vorige week hebben we jullie al blij gemaakt met een lijstje voor de beste Vaderdagcadeaus, maar wat nou als je vergeten bent om iets te kopen? Niet getreurd! Wij zitten nog wel eens op TikTok en wij zijn helemaal in het goede algoritme beland. Dit zijn de 3 lekkerste broodjes die jouw Vaderdag tot een succes maken.
Vlees, saus, brood, groente, het klinkt als een makkelijk recept voor een goed broodje. Maar welk vlees? En welke saus? Daar zit hem de niche! Wij zeggen altijd: beter goed gejat dan slecht bedacht, dus daarom delen wij graag de beste broodjes met je.

Steak Sandwich

Een goed gebakken biefstukje is lekker, maar het kan nóg beter. Als je de mals gebakken biefstuk namelijk op een broodje gooit en hier een kek sausje en wat extra’s overheen gooit, ben je helemaal ready. Hoe je de perfecte biefstuk bakt vertelt Gordon Ramsey je hier, maar wij vertellen je over de extra’s. Als de biefstuk klaar is gooi je in hetzelfde vet een uitje zodat die een lekker smaakje krijgt. Hoe je het fenomenale sausje maakt dat eronder hoort, zie je hieronder!

Beer Can Chicken

Kip, moeten we nog meer zeggen? Nee natuurlijk niet! Maar heb je ooit van het fenomeen gehoord dat je een hele kip op een bierblik zet en daarna op de barbecue gooit? Dat dachten we al. Gelukkig hoef je hier niet lang voor te zoeken, want onze vrienden van de Broodjestesters hebben dit in hun Sandwich Sunday rubriek al eens besproken. Daarom verwijzen wij jullie maar al te graag door naar hun TikTok om te laten zien hoe je deze heilige broodjes maakt!

Broodje Vega

Voor ieder wat wils, dus ook voor de vegetarische rakkers onder ons. Niet iedereen zal het ermee eens zijn, maar er is niet altijd vlees nodig voor een lekker vaderdagbroodje. Daarom hebben wij onze Engelse vriendin Sarah gevraagd om een lekker vegetarisch broodje, en tadaaaaaaa!
Delen met
Ook interessant