De ontiegelijk knappe Nina Kraviz zet Awakenings dit weekend op z’n kop

jul 03 , 12:28 Entertainment
6683d8441c6c4
Deze vrouw kan plaatjes draaien als geen ander. Vorig jaar stond ze nog op de mainstage van Tomorrowland en dit jaar zet ze Area V van Awakenings op zondag op z’n kop. Eigenlijk is zij de perfecte combinatie: mega knap én een van de beste vrouwelijke Dj’s ter wereld. Ze vliegt de hele wereld over, maar omdat ze dit weekend in het mooie Nederland is, zetten we haar in het technozonnetje.
Kijk, je moet van haar harde muziekstijl houden. Maar eerlijk is eerlijk, even een half uurtje bewonderen hoe deze vrouw de tent sloopt wil iedereen, toch?

Nina Kraviz

Je hebt van die Dj’s die, buiten dat ze goed draaien, gewoon helemaal je hart stelen. Niet gek eigenlijk als je er zo uitziet als Nina. Wat haar zo bijzonder maakt, is dat ze harde techno, acid én house combineert. Dat betekent dat je haar in principe op elke line-up kunt zetten, want ze past zich wel aan. Wel met een hele eigen draai en daar houden wij van! Maar goed, even terug naar haar knappe koppie, want wij laten we kijken naar haar mooiste foto’s!

Festivals

Ze brak pas echt door met haar hit Ghetto Kraviz en als je helemaal thuis bent in de elektronische muziek, dan heb je die vast en zeker vaker voorbij horen komen. Sindsdien is Nina dus helemaal hip and happening. Noem het maar op en ze heeft er gedraaid. Deze zondag komt ze iedereen een lesje leren op Awakenings. Wil je haar zien? Zorg dan dat je tussen 19:45 en 21:30 uur bij Area V staat te flaneren. Blijf daar lekker staan, want na Nina Kraviz komt Amelie Lens afsluiten en heel de tent afbreken.
Als je geen genoeg van haar krijgt kun je haar dit jaar ook nog zien bij WECANDANCE in Zeebrugge op 11 augustus.
Delen met
Ook interessant