De derde spectaculaire Knives Out-film wordt nog beter dan de vorige films

jun 15 , 15:58 Entertainment
depositphotos 13062052 xl
Wie houdt van mysterie en detective-films, zit bij Netflix aan het juiste adres. Misschien ken je ze nog, de Knives Out-films. Na de eerste twee erg succesvolle films zijn deze week de opnames begonnen van de derde film. Als we naar de cast kijken mogen we een fantastische film verwachten.
Daniel Craig, die jarenlang de rol van James Bond op zich nam, zal ook dit keer weer de hoofdpersoon zijn. Verder zien we veel sterren terug, waaronder een aantal uit het welbekende Marvel Universum.

Knives-Out 3

In de derde film ,Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, gaat Benoit Blanc, gespeeld door Daniel Craig, weer een moeilijke zaak oplossen. De cast wordt verder aangevuld met veel grote sterren. Andere acteurs die ook te zien zullen zijn in de film zijn Josh Brolin, bekend van Avengers: Infinity War, Deadpool 2 en Dune: Part Two, Mila Kunis, bekend van Ted, Friends with Benefits en de stem van Meg Griffin in Family Guy, en Jeremy Renner, bekend van Avengers: Endgame, Tag en Mission Impossible – Rogue Nation.
De regie zal opnieuw in handen zijn van Rian Johnson. Hij regisseerde ook de vorige twee Knives-Out films. Hij weet dus wel hoe je een goede, interessante film moet maken. De regisseur is nog van plan om vele Knives Out-gerelateerde films te maken, dus we hoeven ons voorlopig geen zorgen te maken daarover.

Goede punten

De film van Johnson scoren erg goede punten bij het publiek. De vorige twee films, Knives Out en Glass Onion: A Knives Out Mystery waren zeer populair op Netflix. Binnen no-time stonden de films op nummer 1 in de top 10 film op het streamingsplatform. De verwachtingen zijn dus erg hoog voor de derde film, maar met zo’n cast moet dat helemaal goedkomen.
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery is in 2025 te zien op Netflix.
Delen met
Ook interessant