BACARDÍ zorgt voor festivalweekend vol verrassingen

jun 05 , 19:55 Entertainment
bacardixaoa 9 isabellevankerkwijk
Met een Mojitootje in de hand staan we in het zonnetje, terwijl de fijne tunes in ons gehoor vibreren. Precies de vibe die CASA BACARDÍ met zich meebrengt. Nu het festival seizoen van 2024 is losgebarsten en hebben zij ons van een spektakel weten te voorzien met hun Caribische vibes, onverwachte optredens en natuurlijk rum. Dat hebben we zelf kunnen ervaren op Amsterdam Open Air.
Na de spectaculaire start op Paaspop, zette BACARDÍ hun festivalkalender voort met een knal in Amsterdam. Bekend om hun levendige Caribische spirit en iconische cocktails, transformeerde BACARDÍ hun CASA BACARDÍ tot hét muzikale hoogtepunt van het weekend, in samenwerking met de feestmeesters van Vunzige Deuntjes.

CASA BACARDÍ

Voor degenen die het nog niet wisten: CASA BACARDÍ is de moderne versie van de legendarische Caribische feesten van de Bacardi familie. Denk aan reggae/ragga, dancehall, hiphop, Latin en elektronische beats die samensmelten tot een unieke sound. En met een diverse line-up van artiesten zoals Jonna Fraser, Kybba en de Vunzige Deuntjes Soundsystem, was CASA BACARDÍ de place to be op Amsterdam Open Air.

Bokoesam op Amsterdam Open Air

Zaterdagavond nam een onverwachte wending toen niemand minder dan Bokoesam besloot om een surprise show te geven in de Caribische setting van CASA BACARDÍ op Amsterdam Open Air. Stel je voor: je nipt nog wat aan je Mojito, de zon gaat nu onder en ineens staat Bokoesam voor je neus te knallen met zijn hits. Energie, charisma en een line-up van bangers vullen de lucht en zorgen voor een onvergetelijke avond. Het draait tenslotte ook allemaal om onvergetelijke ervaringen. Wie aan Vunzige Deuntjes denkt, zal denken aan dansende mensen, opzwepende muziek en high energy vibes. Mix dat met BACARDÍ en je hebt het recept voor een episch feestje.

Cocktails

Over recepten gesproken, deze cocktailtrend wil je ook niet missen. De Camila Cabello “I LUV IT” punch. Perfect om samen met je vrienden in de feeststemming te komen. Hier is het recept, zodat je jouw festivaldag met een knal kunt beginnen en losse heupjes gegarandeerd zijn.
I LUV IT punch
  • 60 ml BACARDÍ Carta Blanca rum
  • 15 ml St. Germain likeur
  • 15 ml passievruchtensap
  • 15 ml limoensap (ongeveer een halve limoen)
  • 30 ml kokoswater
  • Limoenschijfje en geroosterde kokossnippers om te garneren
Zo maak je ‘m:
  1. Vul een glas met ijsblokjes en voeg alle ingrediënten toe.
  2. Even roeren om alles te mengen.
  3. Maak af met een limoenschijfje en de geroosterde kokossnippers.
Het BACARDÍ festivalseizoen is nog lang niet voorbij dus ze hebben nog heel wat party’s voor ons in petto. Daar proosten we dan maar op. Op naar de volgende CASA BACARDÍ, want die staat op Lowlands!
Delen met
Ook interessant