Bowers & Wilkins introduceert 700 S3 Signature luidsprekers

mrt 28 , 15:58 Entertainment
bw 702 s3 signature midnight blue metallic beauty 9 16x9 resultaat
Word jij ook helemaal gek van jouw muziekbox als je naar je favoriete plaatjes aan het luisteren bent, omdat het geluid niet zo is als je stiekem zou willen? Bowers & Wilkins komt met nieuwe luidsprekers in de 700 S3 Signature-reeks en de geluidskwaliteit belooft van zeer hoog niveau te zijn.
De naam Signature wordt alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt door de Britse luidsprekerfabrikant. Deze soort luidsprekers zijn zelfs zo exclusief dat er sinds de oprichting van het bedrijf in 1966 slechts acht luidsprekerseries deze naam mogen dragen.

700 S3 Signature-reeks

Deze nieuwe reeks bestaat uit de 702 S3 Signature, 705 S3 Signature en de HTM71 S3 Signature. Deze nieuwe luidsprekers zijn voortgebouwd op de Silver Signature-luidsprekers uit 1991. Dat is alweer een hele poos geleden dus! Deze luidsprekers zijn dus gebaseerd op de Silver-reeks, maar dat is niet alles. Het verschil zit 'm in grote zorgvuldige upgrades en een veel luxueuzere uitstraling. Dit heeft de speaker te danken aan de precieze en beeldschone nieuwe afwerkingen.
702 S3 Signature
Deze grootste luidspreker van de nieuwe collectie kan je in elke hoek van je huis neerzetten. Deze is dan ook het ultieme paradepaardje van de Signature-reeks. Dit model is gebaseerd op de 'gewone' 702 S3, maar natuurlijk verder ontwikkeld! Het is niet voor niks de Signature-uitvoering. De luidspreker is voorzien van drie 165 mm (6,5") drivers met Aerofoil-profiel. Dit zorgt ervoor dat de lage tonen heel vol en krachtig klinken.
705 S3 Signature
Vergeleken met de 702 S3 Signature, is de 705 een stuk ruimtevriendelijker. Deze luidspreker stelt nieuwe normen voor capaciteit en prestaties. Het gaas van de tweetergrill is helemaal vernieuwd en dit zorgt voor meer openheid en transparantie.
HTM71 S3 Signature
Als je een van de vorige twee luidsprekers bezit, maar toch net even wat meer opzoek bent naar een soort theater-vibe in huis, dan is de HTM71 S3 Signature misschien wel een goede voor jou. Als middenluidspreker kan je de HTM71 combineren met de 705 en 702 voor een exclusievere geluidsweergave.
bw htm71 s3 signature midnight blue metallic beauty 2 1x1 resultaat

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins maakt al vanaf 1966 hoogwaardige luidsprekers voor in huis, koptelefoons en auto-audioproducten. We kunnen wel stellen dat dit bedrijf een blok aan ervaring is dus! Voor het bedrijf is het dan ook heel belangrijk om hun reputatie te baseren op het voortdurend streven naar de allerbeste luisterervaringen.
Delen met
Ook interessant