Bowers & Wilkins en David Beckham gaan sensationele samenwerking aan

jun 01 , 20:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 14 om 174917
Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins en oud-wereldvoetballer David Beckham gaan samenwerken. Dat klinkt als muziek in de oren. Het audiomerk en Beckham gaan samenwerken om een unieke stijl en geluid te creëren. Dat belooft wat!
Niets is zo fijn als een koptelefoon waaruit de mooiste geluiden komen. Of je nou in de trein zit, op je werk, of thuis op de bank, je wilt gewoon dat beste geluid horen. De nieuwe koptelefoons van Bowsers & Wilkins gaan ervoor zorgen dat je alles perfect hoor. Dus je favorietje liedje is hier heerlijk op te horen!

Bowers & Wilkins

De twee gaan een langdurige samenwerking aan. Ze zijn er dus op uit om de perfecte sound te ontwikkelen waarbij er ook wordt gekeken naar stijl. Wij zijn erg benieuwd naar de resultaten die we kunnen gaan verwachten.
Voor degene die het merk niet kennen, zullen we even wat vertellen over het Britse audiomerk. Dit bedrijf staat al enige tijd bekend om hun goede reputatie. Volgens David Beckham is dit merk de crème de la crème van de koptelefoons. Dat ze ook David Beckham weten te regelen voor een samenwerking, zegt al hoe hoog aangeschreven dit merk staat.

David Beckham

Moeten we deze man eigenlijk nog introduceren? Oud-wereldvoetballer David Beckham is één van beste spelers ooit van Engeland. Hij speelde bij clubs als Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain, dat kan niet iedereen zeggen. Tegenwoordig is Beckham ook succesvolle eigenaar van Inter Miami. Het team waar de kleine Argentijn Lionel Messi ook speelt. Naast voetballer ook een goede zakenman, die Beckham.

Nieuwe producten

Met de samenwerking kunnen we dus nieuwe producten gaan verwachten. De eerste is al uit, namelijk de Px8. Laten we eerlijk zijn, hij ziet er wel aardig ziek uit hoor! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op nog meer producten van deze twee.
Delen met
Ook interessant