Bargain is de nieuwe Zuid-Koreaanse thrillersensatie die jij wil bingen

jul 04 , 17:00 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 19 om 154044
We weten allemaal dat Zuid-Koreanen de lat hoog leggen als het gaat om spannende series voor thrillerfans. Maar met Bargain gaan ze nog een stap verder. Dus, haal je popcorn maar in huis, want vanaf 4 juli kun je deze vette serie exclusief streamen op SkyShowtime. Verwacht een achtbaan van plotselinge wendingen en genoeg adrenaline om je popcorn van je schoot te laten springen!
De serie staat garant voor een onvergetelijke en zenuwslopende kijkervaring. Goed nieuws voor de bingewatchers onder ons: vanaf de lancering zijn de eerste drie afleveringen direct beschikbaar om te streamen.

Bargain

In het spannende avontuur van de serie Bargain worden mannen verleid tot een afgelegen liefdeshotel, maar wat ze krijgen is een plot zo onverwacht als een Tinder-date die plots over orgaanhandel gaat. Vergeet een romantische avond, deze mannen belanden in een nachtmerrie van smokkelbendes die hun nieren en levers verkopen aan de hoogste bieder. Alsof dat nog niet genoeg is, komt er ook nog eens een aardbeving overheen om de chaos compleet te maken. Hoe overleef je de nasleep van een natuurramp als je ook nog moet vechten tegen nietsontziende handelaren en wanhopige kopers? Het wordt een race tegen de klok, de schurken én de puinhopen van het hotel.
We mochten de eerste twee afleveringen alvast bekijken, en geloof ons, het is absoluut de moeite waard. We kennen allemaal dat gevoel wanneer je concentratie tijdens een serie begint te verslappen omdat het verhaal zo voorspelbaar wordt. Nou, deze serie keert dat helemaal om. De spanning bouwt zich per aflevering op en, zonder te veel te verraden, het is allesbehalve standaard. Verwacht actie, liters bloed en knikkende knietjes.

The Crew

In de cast treffen we ondera andere Jin Sun-kyu (bekend van Extreme Job), Jun Jong-seo (die je misschien herkent van Money Heist: Korea), en Chang Ryul (My Name). Bargain is gebaseerd op de bekroonde korte film uit 2015 van regisseur Lee Chung-hyun. Regisseur en schrijver Jeon Woo-sung, die deel uitmaakte van het productieteam van de originele korte film, pikte het verhaal op en produceerde deze zesdelige zenuwslopende serie.
Achter de schermen zijn Choi Byeong-yun en Kwak Jae-min verantwoordelijk voor het script, met showrunner en visionair Byun Seungmin en Bang Jin Ho aan het roer van de productie. Bargain is een samenwerking tussen Paramount+ en TVING, dankzij de krachtenbundeling van Paramount met het gerenommeerde Koreaanse entertainmentbedrijf CJ ENM brengt deze serie het beste van zowel Hollywood als de Koreaanse entertainmentwereld samen.

Prijzenpakker

In 2023 viel Bargain flink in de prijzen, met onder andere een Critics' Choice Award op het Seriencamp Festival in Keulen en de prijs voor Best Screenplay op het Canneseries Festival. De serie was ook een trotse selectie op het 2023 Toronto International Film Festival en sleepte een nominatie binnen voor een Critics' Choice Award voor Best Foreign Language Series.

Kijken?

Bargain is te zien op SkyShowtime. Een abonnement kost je € 5,99 per maand of kies voor een reclamevrij abonnement van € 8,99 per maand.  Enjoy!
Delen met
Ook interessant