Futuristische thriller-serie Concordia moet op jouw watchlist

mei 27 , 16:55 Entertainment
scherm afbeelding 2024 05 23 om
Wat gebeurt er als een AI een hele stad in de gaten houdt? Dan kunnen er heel bizarre en spannende situaties ontstaan. In het geval van deze serie leidt het in elk geval tot twee enorme catastrofes. Als je op zoek bent naar een nieuwe tech-thriller om te bingen, zet Concordia dan absoluut op nummer één op je kijklijst!
Zet 23 mei maar in je agenda, want dan gaat de nieuwe serie Concordia van start op SkyShowtime. Elke donderdag kun je je verheugen op twee bloedstollende afleveringen, met in totaal zes afleveringen om helemaal in op te gaan.

Concordia

Twintig jaar geleden werd er in Zweden Concordia opgericht, een futuristische gemeenschap waar alles draait om datacollectie en surveillance. Dankzij het ongekende succes van deze schijnbaar perfecte samenleving werd besloten het experiment uit te breiden. Maar dan slaat het noodlot toe: de eerste moord ooit in Concordia wordt gepleegd. Tegelijkertijd slaagt een hacker erin om het tot dan toe ondoordringbare AI-systeem te kraken, dat elke beweging van de bewoners stap voor stap volgt. Nu rust het lot van Concordia in de handen van rechercheur Thea en veiligheidsofficier Isabelle. Samen moeten ze deze verontrustende misdaden oplossen en het Concordia-project van de ondergang redden. Maar of ze dat gaat lukken is nog maar de vraag. Eén ding is zeker: een plotwist is gegarandeerd.

Sterrencast

De serie schittert met een getalenteerde cast, waaronder Ruth Bradley, Nanna Blondell en Christiane Paul in de hoofdrollen. Bradley, bekend van Humans, vertolkt de rol van een gedreven onderzoeker. Blondell, bekend van Young Royals, speelt een lokale bewoner die betrokken raakt bij de gebeurtenissen. Paul, bekend van Counterpart, brengt haar charisma naar de rol van een invloedrijke leider. Met onder leiding van de ervaren regisseur Barbara Eder van Barbarians en de legendarische showrunner Frank Doelger van de hitserie Game of Thrones, belooft deze levering een meeslepende serie te worden. Kijk vooral de trailer hieronder even.

Trailer

Afleveringen 1 en 2 zijn vanaf nu exclusief te streamen op SkyShowtime !
Delen met
Ook interessant