Arcadian is een heerlijk spannende film van goed horrorniveau

jun 21 , 18:58 Entertainment
66754093af81b
Hoewel het zomer is, is dat nog geen reden om niet naar de bioscoop te gaan. Helemaal niet als er steeds goede films uitkomen. Ook deze zomer kunnen we weer genieten van een goede horrorfilm, genaamd Arcadian.
Met Nicolas Cage als hoofdpersoon heb je eigenlijk gelijk al een goede cast. De Amerikaanse acteur speelt in talloze succesfilms en ook deze film krijgt weer positieve recensies. De film is al in de Verenigde Staten uitgekomen eerder dit jaar, maar is binnenkort ook te zien in Nederland.

Arcadian

De film Arcadian gaat over Paul, gespeeld door Nicolas Cage, die samen met zijn twee tienerzonen Joseph en Thomas overleeft in een post-apocalyptische wereld. Tijdens een pandemie is bijna de hele bevolking weggevaagd. Nog maar enkele mensen leven nog. Het drietal overleeft op een verlaten boerderij en probeert overdag voedsel en drinken te vinden. ’s Nachts gaan alle ramen en deuren op slot, omdat dan de fotofobie wezens tot leven komen. Ondanks dat het gezin voorzichtig is, dreigt het toch helemaal mis te gaan voor de familie, omdat Thomas ’s nachts nog ronddwaalt in het bos. Met z’n drieën moeten ze alles op alles zetten om te blijven leven en uit handen te blijven van de verschrikkelijke wezens.
Nicolas Cage speelt Paul, de vader van de familie. Joseph wordt gespeeld door Jaeden Martell, bekend van onder andere Knives Out, It en Low Tide. De rol van Thomas wordt gespeeld door Maxwell Jenkins, bekend van onder andere Dear Edward en A Family Man.

Release

De film werd in april al uitgebracht in Amerika en ontving toen positieve recensies van het publiek. Op 29 augustus gaat de film ook in première in Nederland. Nog twee maandjes wachten, maar dan is ‘ie te zien. Ben je nou benieuwd naar de eerste beelden van de film? Check dan hieronder de trailer.
Delen met
Ook interessant