Amigos is de app waarmee je de beste huisfeestjes kunt zoeken

aug 11 2021, 17:00 Entertainment
girls night san diego oxford
Een tijdje terug kwam het nieuws waar we allemaal kapot van waren: festivals en clubs werden gecanceld. Hierdoor zitten we vaker dan we willen saai en verveeld thuis. Je gaat maar aan je boekhouding of die schoonfamilie bezoeken zodat je dat ook maar gehad hebt. Dit jaar moest het jaar worden om 2020 te vergeten. Kneiter veel feestjes te pakken en nieuwe mensen ontmoeten, resultaat: onvergetelijke avondjes. Nu is uit onderzoek gebleken dat maar liefst 37 procent van de jongeren zegt eenzamer te zijn geworden in de afgelopen anderhalf jaar. Nu is daar de oplossing voor, maak kennis met de huisfeestjes-app Amigos.

Amigos huisfeestjes-app

Als je je afvraagt: wat is dit in hemelsnaam? Het is eigenlijk heel simpel, Amigos staat voor vrienden. Waar je normaal als een jekko erop los swiped op Tinder voor de beste dates, is deze applicatie bedoelt voor mensen die toffe mensen willen leren kennen. Voornamelijk voor het vinden van leuke huisfeestjes is deze app een aanrader in deze lastige tijden.

Poolparty

Hoe werkt het? Je start de app op en hierin geef je aan waar je naar op zoek bent. Update je status zodat je meteen de wereld kan laten weten wat je aan het doen bent. Hierdoor raken mensen geïnteresseerd om mee te doen en mee te genieten met dat heerlijke biertje. Loopt dit nou lekker dan kan je afspreken voor een onvergetelijk feestje. Misschien zelfs een poolparty, dan komt deze drijvende pingpongtafel zeker goed van pas.

Goed huisfeestje

De eerste reacties op de app zijn ook goed. Mike van 35: ''Ik merk dat mijn vrienden van mijn leeftijd minder interesse hebben in een goed feestje. Hierdoor is Amigos perfect voor mij.'' Het is dus de perfecte app voor iedereen die zin heeft in wat spontane gezelligheid, iets waar wel langzamerhand allemaal wel behoefte aan hebben. Grote kans dat je op de gekste plekken komt en de grootste gekkies zult ontmoeten. De app is helemaal gratis en te downloaden voor iOS en Android.
giphy 1
Delen met
Ook interessant