AC Milan en Off-White komen wederom met een keiharde samenwerking

sep 26 2023, 15:59 Entertainment
20230921 cu owxacm interna
Als je aan de Milaan denkt, denk je naast alle pracht en praal van deze stad al snel aan één ding: mode. En dat in combinatie met één van de twee machtige voetbalclubs die de stad rijk is, dan hebben we het over een hele aardige combo. Het stijlvolle team van AC Milan en het kledingmerk Off-White slaan de handen weer ineen, want wat een samenwerking hebben we hier zeg. De Milanezen knallen door je beeldscherm met deze nieuwe outfits, met sterspeler Rafael Leão voorop.
Eerder bespraken we al de samenwerking van PSG met Jordan , nu is het de beurt aan Off-White met AC Milan. Zet je schrap, want dit is een samenwerking van een ander kaliber. Off-White schiet rechtsreeks in de kruising met de jongens van AC Milan. Ze showen opnieuw dat Milaan niet alleen een voetbalstad is met zowel AC Milan als Internazionale, maar wereldwijd ook een van de meest prestigieuze modesteden ter wereld is. Die mode laten ze nu optimaal tot uiting komen, want wanneer de club uit Milaan nu naar een hun wedstrijden reist, doen ze dat in absolute stijl.

Abloh

De jacks hebben een rode tag op de mouw. Die tag laat de "I Support" boodschap van Off-White-oprichter Virgil Abloh zien uit 2020. Dat kan van alles zijn, zoals diversiteit, gelijke rechten of onderwijs voor iedereen. Het is een manier voor de AC Milan spelers om te laten zien waar ze voor staan als ze deze jacks dragen.

AC Milan x Off-White

Milaan is de plek waar legendes als Paolo Maldini, Ruud Gullit en Marco van Basten hun stempel hebben gedrukt op de voetbalgeschiedenis. De fans zijn enorm gepassioneerd en brengen een ongeëvenaarde sfeer in het San Siro. Sinds afgelopen zomer speelt ook Oranje-international Tijjani Reijnders in Milaan. Die zal direct hebben geproefd dat de stad zoveel elegantie als passie ademt. Of je nu door de straten slentert en de nieuwste modetrends bewondert op de Milan Fashion Week of juicht voor AC Milan in het San Siro-stadion, Milaan heeft het. Het is een plek waar schoonheid en sport samenkomen en dat showen ze weer opperbest met deze keiharde samenwerking met Off-White.
Overigens zal de aanschaf van zo’n jack je wel wat kosten. Het prijskaartje is zo’n 3.450 euro, maar dan heb je wel een schitterend jack. Klik hier voor de website.
Delen met
Ook interessant