PSG en Jordan zorgen wederom weer voor een schitterende collab

De Franse topclub Paris Saint-Germain, ofwel PSG heeft zojuist hun derde tenue voor het seizoen 2023/24 uitgebracht. Een wederom super stijlvolle samenwerking met Jordan. PSG staat bekend om hun iconische donkerblauwe met rode thuistenue, maar voor hun derde tenue hebben ze deze keer een geheel eigen weg geslagen, en met succes. Want man, wat een lekker shirtje.

Het shirt straalt stijl en street cred uit. Waardoor het meer is dan je gemiddelde voetbaltenue. Je hebt het wereldberoemde Jordan-logo, waar normaal het Nike-logo staat. En zelfs het PSG-embleem krijgt een Jordan ‘sausje’ met een strak zwart-wit kleurenschema. Het is een mix van voetbal-en basketbal mode, wat in onze mening compleet klopt.

Stijl binnen en buiten het veld

Essentieel voor een tenue, de broek en sokken natuurlijk. Ze maken de volledig zwarte look compleet en zijn, verrassing… Ook voorzien van het Jordan-logo! Zodat je van top tot teen in stijl druipt. Eerlijk, deze outfit kan je ook gewoon rocken als je niet op het voetbalveld staat. PSG heeft ook al een tijd geteast met limited edition sneakers die bij dit tenue passen. Bij Jordan draait normaal alles om de sneakergame, dus je weet al dat ze geweldig zullen zijn.

Warme broodjes

Het beste is dat je niet eeuwig hoeft te wachten om deze swag in handen te krijgen. Het tenue ligt al in de winkels en is online te verkrijgen, ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Dus als je PSG en Jordan op de meest drippy manier wil vertegenwoordigen, kun je maar beter snel handelen.

Gelukstenue

Gisteren maakte het tenue zijn debuut tijdens de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League. Hopelijk geeft het shirt geluk, want in de competitie wil het nog niet echt vlotten. PSG staat namelijk vijfde in de Franse Ligue 1, dit kan ook natuurlijk komen door het vertrek van de GOAT, Messi naar Inter Miami CF en ‘de man van 222 miljoen’, Braziliaanse superster Neymar naar Al-Hilal.

Reageer op artikel:
PSG en Jordan zorgen wederom weer voor een schitterende collab
Sluiten