De 5 vetste feesten van dit weekend (week 23)

jun 09 2022, 19:00 Entertainment
286332453 124815870027900 7869725347828020511 n
Ja ja, oké, sorry. We weten het, oké? Sorry dat we je de afgelopen drie weken volledig aan je lot hebben overgelaten als het om jouw perfecte weekend gaat. Sinds maart hebben we je braaf wekelijks het land rond gestuurd zodat je de allerdikste feesten af kon strepen. De laatste twee weken kwam daar alleen even wat tussendoor. Je weet wel, de lancering van het allertofste magazine van Nederland enzo. Gelukkig zijn we nu weer volledig terug en dus zijn dit de 5 vetste feesten van week 23!
Dat te gekke magazine, de FHM500, is overigens hier te bestellen. Echt waar, dit wil je.

Native Tone X Kapibara, vrijdag, Maastricht

De toppers van Native Tone hebben het weer dik voor elkaar hoor! Vrijdag draait Kapibara namelijk een heerlijke all night long in een van de tofste clubs in het land: Complex . Maastricht vormt wederom het decor voor een hele avond los gaan, waardoor we het langzaam aan eigenlijk gewoon van de stad beginnen te verwachten. De reistijd zijn we al lang vergeten ondertussen. Een enkeltje naar het zuiden vrijdag, want we vertrekken zaterdagmiddag pas weer!

Drift Festival, zaterdag, Nijmegen

Helaas zijn de feesten in jullie favoriete rubriek vaak stijf uitverkocht. Dat is logisch, want het zijn natuurlijk de vetste feesten van het weekend. Gelukkig heeft een flink aantal figuren besloten om hun kaartje voor Drift Festival op Ticketmaster te gooien. Dat is fijn, want dan kan jij dus gaan! Met de line-up zou je de gemiddelde editie van de Dikke Van Dale kunnen vullen. Als je nou toch benieuwd bent, check dan snel even de website van deze weekendknaller.

De Marktkantine X Enrico Sangiuliano, zaterdag, Amsterdam

De laatste maanden geven wij extra veel aandacht aan het instituut voor dans, muziek en plezier dat De Marktkantine heet. We zitten ondertussen namelijk al diep in de laatste maand van de club, maar zoals we mochten verwachten zijn de Amsterdammers all-out gegaan met hun line-up. Zaterdag gaat Enrico Sangiuliano namelijk zijn Marktkantine-debuut maken. Beetje laat, maar we vergeven het hem. Kaartjes zijn gewoon nog steeds te koop, dus niets houdt je tegen om zaterdag weer naar de hoofdstad te gaan. Wij geven je nog wel een gratis tip: probeer de naam van onze Italiaanse vriend niet uit te spreken zonder medische specialisten in de buurt. Onze tong ligt namelijk al een kwartier in een knoop.

Roes Invites X Luuk van Dijk, zaterdag, Leiden

De heerlijk nuchtere Luuk van Dijk gaat zaterdag de boel op z’n kop zetten in club Kiki . Aan de Lammermarkt in Leiden zijn ze al drie dagen bezig met hun huizen extra te isoleren, want de set die onze jonge landgenoot de draaitafel op gaat knallen wordt ongetwijfeld fire . Bij FHM kregen we vorige maand nog de kans om de producer beter te leren kennen en geloof ons maar er komt nog heel veel toffe shit aan van Luuk! Check het artikel met Luuk van Dijk anders hier nog even.

Verknipt, zaterdag en zondag, De Meern

Jullie dachten dat we Verknipt vergeten waren hè? Natuurlijk niet! Helaas valt ook dit tweedaagse festival onder het kopje ‘uitverkocht’, maar ook hier barst Ticketswap weer van de opties. In De Meern kan je gaan genieten van de lekkerste techno waaronder een brute set van TRYM. Als we een ding zeker weten, dan is het wel dat de Fransman zijn set weer gruwelijk hard af gaat sluiten, dus bereid je maar vast voor. Overigens is er in club Basis in Utrecht beide dagen een afterparty van Verknipt zodat jij ook de hele nacht nog rustig door kan.
Delen met
Ook interessant