Doe deze vijf dingen met jouw beste maten voor een onvergetelijke zomer

jul 02 2022, 21:01 Entertainment
mike kilcoyne mw0 ayypl0 unsplash
Hoppa. Het is weer zomer! Nu corona achter de rug is mogen er weer een hele hoop dingen en kunnen we weer lekker op stap met onze vrienden. Deze vijf dingen moet je op jouw bucketlist zetten, als ze er niet al opstaan tenminste. Alleen dan maak jij van deze zomer de zomer van je leven.
Het lijstje is lekker divers. Houd je niet van het eerste idee, dan zal er vast wel een andere jouw bevallen. Wij willen ze het liefst allemaal doen in de vakantie, dat wordt afstrepen!

Zomertip #1 - Barbecueën

Lekker basic, maar erg gezellig, barbecueën! Bestel vlees bij de slager, gooi om vier uur de barbecue aan, met kolen natuurlijk! Natuurlijk haal je een aantal lekkere biertjes, genieten maar. Wil je nou goed vlees hebben? Kijk dan even hier .

Zomertip #2 - Meedoen aan een sporttoernooi

Veel vriendengroepen geven zich op voor een voetbal of hockeytoernooi, waarom ook niet toch? Iedereen kan meedoen, je bent sportief bezig en na de tijd kan je heerlijk gaan zuipen in de kantine! Klinkt goed als je het ons vraagt hoor! Wij willen dan wel zo snel mogelijk naar de derde helft als dat kan eigenlijk hehe.

Zomertip #3 - Een dagje op pad met de auto

Hoe leuk is het om gewoon in de auto te stappen en wel te zien waar je uitkomt. Je kan naar de Kaasmarkt in Alkmaar, of naar Neeltje Jans. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een nadeel is wel dat de benzine vandaag de dag meer waard is dan de een flesje bier. Maar voor de welvarende onder ons is dit zeker een leuk idee!

Zomertip #4 - Naar een sportwedstrijd

Ben je nou op vakantie of gewoon thuis, kijk dan eens of er in je omgeving en leuke sportwedstrijd gepland staat. Formule 1, misschien tennis, of iets als golf? Wat je natuurlijk ook kan doen is met je vrienden strak in het pak gaan en een paardenrace bezoeken! Plezier gegarandeerd, pas wel op met het gokken op paarden hé.

Zomertip #5 - Filmmarathondag

Er zijn zo idioot veel leuke filmreeksen dat je soms letterlijk een dag uit moet trekken om hem te zien. Harry Potter , Lord of the Rings of alle Rocky films. Haal bier en snacks en je bent klaar voor een hele dag filmplezier.
Delen met
Ook interessant