Trump koopt beledigende domeinnamen op om kritiek te beperken

feb 23 2017, 14:00 Entertainment
et87pefpptitipfyzxef
Donald Trump ligt al jaren onder vuur. Toen hij nog zijn bedrijf, de Trump Organization , leidde, had Donald al te maken met veel kritiek en sinds hij president van de US and A is, neemt de tegenstand alleen maar toe. Gelukkig is The Donald niet voor één gat te vangen.
De Trump Organization koopt namelijk domeinnamen op zodat tegenstanders geen kans hebben Trump te beledigen. Best slim natuurlijk want tegenwoordig gaat steeds meer online, kritiek beleeft hoogtijdagen op het anonieme web. De afgelopen jaren zijn er maar liefst 3643 domeinnamen vastgelegd die iets te maken hebben met de huidige Amerikaanse president!
http://giphy.com/gifs/mashable-3o7rbR6Kj0t3N2Dyec
Een webnaam als DonaldTrumpSucks.com kopen als je Donald Trump heet, is best komisch. Het is ook handig om VoteAgainstTrump.com in bezit hebt, zo zet je je tegenstanders op achterstand. Het lijkt dus alsof Trump een vooruitziende blik had toen hij zich aanmeldde om president te worden. Een geluk voor zijn opponenten: in Amerika is het wel mogelijk een president tot aftreden te dwingen, dit heet een impeachment-procedure Het is wel vreemd dat de man met 3643 domeinnamen dan juist is vergeten om de naam ImpeachTrump.com vast te leggen
Om een voorbeeld te geven van die namen hebben we de leukste op een rijtje gezet. Dit moet The Donald beschermen tegen de ladingen stront die over hem worden uitgestort.
http://giphy.com/gifs/girls-trump-donald-5qTFoUzHDkeYg
NoMoreTrump.com
TrumpOrganizationSucks.com
ImBeingSuedByTheDonald.com
ComplainToTrump.com
http://giphy.com/gifs/wwe-trump-10S1a1PhRypYn6
Trump weet wel hoe hij tegenstanders moet aanpakken.
TrumpBlog.com
TrumpArmy.com
TrumpEmpire.com
DonaldTrumpPonziScheme.com
TrumpMustGo.com
TrumpRussia.com
http://giphy.com/gifs/guy-rzKSHEMN0lVkc
Delen met
Ook interessant