Eminem veegt de vloer aan met Trump

Redactie 11 okt 2017 Entertainment

Dat de gemoederen hoog oplopen door de acties en uitspraken van president Trump, is geen nieuws. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un is daarbij absoluut niet de enige die “slightly pissed off ” is met de hoogblonde Amerikaanse leider. Eminem had ook wat opgekropte gevoelens.

Vorige week schoot the real Slim Shady een heel arsenaal aan verbale kogels af op Trump. In een video opgenomen op een parkeerplaats in zijn hometown Detroit brandde hij de president vier minuten lang volledig af. Hij kaart daarbij onderwerpen aan als racisme, Noord-Korea en de situatie rondom de NFL. De video werd getoond bij de uitreiking van de BET HipHop Awards.

De rapper opent met “dit is de stilte voor de storm”, hiermee doelt hij op de uitspraak van Trump recentelijk bij een militaire top-meeting. Ook prijst Eminem Barack Obama in deze rapsessie: “We better give Obama props ’cause what we got in office now is a kamikaze that will probably cause a nuclear holocause.” Deze spierballentaal van Eminem maakt ons maar weer eens heel goed duidelijk wat een keiharde rapper hij is.  Ook wel goede timing natuurlijk, zijn nieuwe album kan elk moment uitkomen.

Foto: WikiMedia Commons

Telegraaf

Reageer op artikel:
Eminem veegt de vloer aan met Trump
Sluiten