Eerste Trailer van HBO’s Westworld Seizoen 2 is gruwelijk

Redactie 7 feb 2018 Entertainment

Wat hebben we genoten van het eerste seizoen met dit pret-kill-robot-fun-park. De entertainmentwoestijn waar je letterlijk alles kan doen, cowboytje spelen, het leger joinen, knappe vrouwen palen en een bank beroven. Alles kon en alles mocht. Stiekem zouden wij verhuizen naar de wondere wereld van Westworld. Maar in het tweede seizoen lijkt er een complete chaos uit te breken. Onze mening was misschien toch iets te voorbarig. 

De robots willen wraak en niemand minder dan onze lieve Dolores lijkt de leider te zijn. Verder keert ook de oude, geheel in zwart geklede, bad-guy terug en wijst alles erop dat ook dit seizoen waanzinnig wordt. Een groot gedeelte van de cast van vorig seizoen zal terugkeren. Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden en Ed Harris zijn allen weer van de partij.

Het eerste seizoen van Westworld bleek een complex, steeds veranderende puzzel met meerdere tijdlijnen en een misleidend verhaal te zijn. Het is nog niet duidelijk of ze in het nieuwe seizoen dezelfde non-linear storytelling aanpak gaan gebruiken waar het het eerste seizoen mee overgoten was. Kijkend naar de trailer is één ding in ieder geval duidelijk, het komende seizoen Westworld wordt weer mind-blowing goed.

Zet met dichtgedrukte letters in je agenda dat op 22 april 2018, Westworld verschijnt op HBO. Want dit wil je absoluut niet missen!

Foto: Screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Eerste Trailer van HBO’s Westworld Seizoen 2 is gruwelijk
Sluiten