De nieuwe Call of Duty wordt waarschijnlijk Black Ops 4

Redactie 8 feb 2018 Entertainment

Als er nieuws komt vanuit het Call of Duty-kamp, dan zijn onze oren gespitst. De snelle shooter is bij ons altijd al favoriet geweest, met name de multiplayer. Marcus Sellars, game insider, laat in een tweet weten dat het nieuwe spel van de bekende franchise Call of Duty Black Ops 4 gaat heten.

We zeggen het er alvast bij, het is een gerucht. Dus ga nu niet door je kamer rennen als een gek, al je vrienden oproepen en zeggen dat het de mooiste dag van 2018 is, het is nog allemaal gissen. Om je vertrouwen weer een beetje op peil te krijgen, Marcus Sellars heeft al meerdere gamenieuwtjes goed voorspelt. Zo wist hij bijvoorbeeld de Dark Soul-remaster te voorspellen.

Een nieuwe game vanuit de Black Ops-serie, is niet per sé een openbaring. Een opmerkelijk nieuwtje is wel dat het spel volgens Sellars naar de Nintendo Switch komt. Het is alweer een tijdje geleden dat we met een handheld kogels door de hersenen van tegenstanders konden zeven. Wij zijn benieuwd of het niet zo’n flop wordt net zoals de CoD op de Nintendo DS.

Call of Duty werkt al jaren samen met een aantal studio’s: Treyarch, Infinity Ward en Sledgehammer Games. Als we de volgorde mogen geloven van uitbrengen zoals het de afgelopen jaren is gegaan, is dit jaar Treyarch weer aan de beurt. Hun laatste game was Black Ops 3, dus het zou zomaar kunnen.

We verheugen ons in ieder geval op de nieuwe Call of Duty, ook al zal ‘ie geen Black Ops 4 heten, we gaan toch uren lang met onze maten knallen.

Foto: Activision

Reageer op artikel:
De nieuwe Call of Duty wordt waarschijnlijk Black Ops 4
Sluiten