The Mountain van Game of Thrones zet bruut record neer

Redactie 7 feb 2018 Entertainment

Als we Thor Bjornsson, AKA The Mountain van Game of Thrones zien spelen, krijgen we de rillingen. Zijn personage komt geregeld voor in onze nachtmerries. Niet alleen omdat hij personages op de meest brute wijze om het leven brengt, maar ook vanwege zijn immense spierkracht. Hij is niet alleen in Game of Thrones de sterkste maar ook in real life.

Hij is nogal een verschijning, die Thor Bjornsson. Thor won drie maal de wedstrijd Sterkste man van Europa en kwam zes maal op het podium van de Sterkste man van de Wereld. Je zou hem liever niet in een verlaten steegje tegenkomen. Echter is hij wel een ontzettende toffe en vriendelijke gozer. Je moet hem alleen niet kwaad maken.

Records worden neergezet als een malle. In 2015 werden we omvergeblazen toen Hugh Jackman 185 kilo de lucht in duwde. Daarna overklaste The Mountain in 2017 dat record met 330 kilo! Nu komt het mooiste, ook dat record is eraan gegaan. Door the man himself: 440 keiharde kilo’s! Wat een monster is Thor Bjornsson toch.

Hij is nu aan het trainen om de sterkste man van de wereld te worden. Met zo’n record worden zijn tegenstanders wel bang denken we. Het is in ieder geval niet van deze planeet wat hij hier laat zien.

Different angle of my 440kg/970lb deadlift! @thorspowergym

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Foto: HBO

Reageer op artikel:
The Mountain van Game of Thrones zet bruut record neer
Sluiten