Slide Coaster geeft ons een kijkje in de toekomst van waterglijbanen

redactie 10 Aug 2019 Entertainment

De afgelopen jaren zijn er verschillen achtbanen en waterglijbanen gesloten wegens gevaar. Op de wereld zijn nog steeds een paar gruwelijke waterglijbanen te berijden. En gelukkig zijn er altijd slimme koppen onder ons die blijven ontwikkelen en vernieuwen. Een Duits ontwerpbureau wilt waterparken ontdoen van alle onnodige onzin en de ervaring versterken. Klinkt goed toch?

Eerste hybride achtbaan en waterglijbaan

Het bedrijf Wiegand.waterrides GmbH heeft samen met  Up and Down Engineering beelden gedeeld van de ‘Slide Coaster’. Werelds eerste  eerste hybride achtbaan en waterglijbaan. Het concept is veel meer dan gewoon een waterglijbaan, want het heeft de capaciteit om 720 passagiers per uur te vermaken. Geen lange wachtrijen dus. Plus je hoeft voor de Slide Coaster geen 100 trappen omhoog te lopen, want de instap is gewoon op begane grond.

Er is nog geen potentiële locatie bekend gemaakt voor de Slide Coaster, maar interesse in het concept is er zeker. Check hieronder hoe de waterglijbaan eruit gaat zien. Wij kunnen niet wachten om het uit te proberen!

 

 

 

Reageer op artikel:
Slide Coaster geeft ons een kijkje in de toekomst van waterglijbanen
Sluiten