Netflix original brengt eerste gruwelijke thriller naar België

redactie 3 Sep 2019 Entertainment

Netflix trakteert onze vriendelijke zuiderburen op hun eerste Netflix Original serie, genaamd into the night. Deze zieke serie gaat over hoe de zon op een brute wijze de hele aarde vernietigd. Een groep internationale overlevende zitten op een vlucht vanuit Brussel wanneer moeder natuur haar verwoestende kunstjes laat zien. De koers wordt gezet richting het westen, de nacht in, om de dans te ontspringen van de gruwelijke dood die hun te wachten staat.

 

Grote verwachtingen

Deze zieke zesdelige netflix orginal, met een lijpe internationale cast, is geschreven door niemand minder dan Jason George. Creatief meesterbrein Jason kan je kennen van de bloedstollende drugs serie Narcos, ook heeft deze beste man de serie The Protector geschreven. Het Belgische duo Inti Calfat en Dirk Verheye nemen de regie op hun bordje. Oftewel hoge verwachtingen van deze Belgische Thriller.

Release datum

Als het aan ons ligt kan deze serie niet snel genoeg starten, jammer genoeg heeft netflix nog geen release datum gegeven voor deze nieuwkomer. Wel weten wij dat hij in 2020 gelanceerd wordt.  Tot nu toe moeten wij het dus doen met de trailer, die praktisch pak en beet 20 seconden is. Maar mannen geduld is een schone zaak, zeggen we dan maar!

Into The Night

?nieuwe serie alert ?* Into the Night is onze eerste Belgische Original-serie * Het is een "high-concept" thriller* Het speelt zich af aan boord een vlucht vanuit Brussel* Oh, en de zon is dodelijk ?

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 3 september 2019

Reageer op artikel:
Netflix original brengt eerste gruwelijke thriller naar België
Sluiten