Dankzij gloednieuwe uitbreiding kun je nu coke snuiven in Sims 4

Redactie 19 feb 2018 Entertainment

Sims 4, je kent ’t wel. De, nog steeds, populaire game waarin je je eigen karakters creëert en daarmee gaat leven in een wereld die je kunt uitbreiden met tientallen pakketten. Van huisdieren tot extra uitgaansgelegenheden, niets is te gek voor dit virtuele computerspel. Om er dan nog even ’n schepje bovenop te doen is er momenteel een uitbreiding in ontwikkeling die je de mogelijkheid biedt om drugs te gebruiken. En je simspoppetje die ’n lekker lijntje coke meepakt is toch nét wat we willen zien. Of niet?

In deze nieuwste variant van de Sims kun je al kneiterveel ondernemen met je gemaakte creaties. Toch kriebelt het bij velen om er uitbreidingen bij te blijven verzinnen. Deze uitbreidingen worden ‘mods’ genoemd en zo is ‘Basemental’ de mod waarmee je drugs in de Sims 4 stopt.

Deze geniaal bedachte mod is bedacht en gemaakt door ene Flip. Een gozer die zijn achternaam liever niet deelt en die we dadelijk eeuwig dankbaar zijn. Weer ’n beetje sensatie in ’t spel. Die baby’s op de BBQ roosteren waren we langzamerhand toch spuugzat.

Met ‘Lovers Lab’ wordt er van alles toegevoegd aan de Sims 4. Er komen vier verschillende drugs naar de game: cocaïne, MDMA, amfetamine en wiet. Naast verkopen kun je de drugs ook zelf kopen. Kopen gaat heel easy. Zodra je op een simspoppetje klikt krijg je de eigenschap: drug dealen. Ook kan de sim naar ’t Dark Web gaan om daar zijn zooi te zoeken. Zodra de buit binnen is kunnen de lijnen gelegd worden. Dit kan je zelf bepalen of automatisch instellen.

Mocht je simscreatie een faler zijn in het door jou gekozen beroep dan heb je vanaf nu de keus om van drugs zijn carrière te maken. Wel word je wanneer je hiervoor kiest dood getelefoneerd door vrienden, familie, klanten en andere junkies die wat verdovende shit van je willen kopen.

Naast de simspoppetjes gaat ook Flip lekker. Hij is een Patreon gestart en verdient hiermee momenteel zo’n $6,000 per maand. Hij doet dit werk naast zijn echte baan dus over geldproblemen ligt hij vast niet wakker. Lijkt dit jou wel wat? Hier is ‘ie alvast te downloaden.

Sims 4

Foto’s: Kotak, youtube1 

Reageer op artikel:
Dankzij gloednieuwe uitbreiding kun je nu coke snuiven in Sims 4
Sluiten