Een jaar op vakantie naar Mexico en daar $120K voor vangen? Het kan!

redactie 3 sep 2018 Entertainment

Op vakantie gaan vinden wij meestal niet zo heel erg. Lekker bakken op een of ander strand in een land hier ver vandaan. Het liefst zou je dat een heel jaar lang doen, helaas is dat financieel bijna niet mogelijk. Of toch wel? Sterker nog je krijgt er 120.000 dollar voor. Dat klinkt best goed toch?  Wij leggen je even haarfijn uit wat je daarvoor moet doen. Want zo zijn wij. 

Daar zit je dan. In de brandende zon op een luxe veranda aan de rand van veel te groot zwembad ergens in Mexico. Het luxery resort-bedrijf Vidanta gooide vorige week wel een heel bijzondere vacature op social media. Je kan vanaf nu solliciteren op ‘World’s best job’ zoals ze het zelf heel bescheiden noemen. Wanneer jij de baan krijgt, moet je een jaar lang op vakantie in Mexico en Latijns-Amerika. Wat een straf.

Bron: Vidanta

Jouw taken
Allereerst moet je natuurlijk het vliegtuig pakken. Zeg ‘doei’ tegen je baas, en beloof hem dat je een kaartje gaat sturen. Je gaat aan de slag als ‘Social Influencer’ voor de resorts van Vidanta. Ze nemen je mee van resort naar resort waar jij mag genieten van alle luxe, om te ervaren wat Vidanta allemaal te bieden heeft. Daarnaast zijn er wel een paar dingetjes die je moet doen:

  • Babyschildpadjes naar zee brengen
  • Salsa leren
  • Ieder zwembad checken op temperatuur
  • Nieuwe recepten proeven van Michelin-chefs
  • Nieuwe Spa-behandelingen uittesten

Jeetje. Wat naar allemaal. Wil je weten waaraan je moet voldoen. Check deze website even.

Reageer op artikel:
Een jaar op vakantie naar Mexico en daar $120K voor vangen? Het kan!
Sluiten