The Eagles komen volgend jaar een legendarisch concert geven in Amsterdam

redactie 28 sep 2018 Entertainment

Hotel California is een van de meeste iconische nummers uit de muziekgeschiedenis. Je hoeft het eerste akkoord maar te horen en je weet om welk liedje het gaat. Wedden The Eagles deze classic volgend jaar live gaan spelen in de Ziggo? Op 3 juni 2019 komen the old legends een concertje doen in de grootste schoenendoos van Nederland. 

De Amerikaanse groep verkocht wereldwijd meer dan 150 miljoen albums, waarvan er 6 op nummer 1 stonden. De band won 6 grammy’s en is opgenomen in The Hall of Fame, dat geeft wel effe aan hoe belangrijk deze guys zijn. Qua plaatwerk doen ze het rustig aan.  In 2007 verscheen het laatste album van de band ‘The Long Road out of Eden’ een dubbelalbum. Een lekker album trouwens. Helaas is Glenn Frey niet meer onder ons. De zanger en gitarist overleed in 2016. Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. zijn er wel bij. Dit is je kans om deze iconen nog eens live te zien. Ze zijn immers ook de jongsten niet meer.

Het concert in de Ziggo Dome maakt deel uit van de Europese Tour die de band gaat doen. Zo’n 14 steden gaan ze bezoeken. Volgende week vrijdag kun je weer lekker virtueel in de rij gaan staan bij Ticketmaster.

Reageer op artikel:
The Eagles komen volgend jaar een legendarisch concert geven in Amsterdam
Sluiten