Nieuwe teaser House of Cards met Claire Underwood als president

redactie 28 sep 2018 Nieuws

De herfst is de beste tijd van het jaar om series te kijken. Lekker onderuit op je doorgezakte sofa met voor je bakkes een fijn bockbiertje, terwijl acteurs zich aan het uitsloven zijn op je tv-scherm. Buiten maken de weergoden er een pauperbende van, overal bladeren en takken die door je straat vliegen. Heerlijk. Over een dikke maand komt het nieuwe seizoen van House of Cards uit. Wat een timing. Gisteren pleurde Netflix de teaser online, mét Claire Underwood als president. 

In de V.S. is Trump momenteel president, in deze Netflix-serie is dat nu Claire Underwood (Robin Wright). Haar man Frank Underwood (Kevin Spacey) -die eerder president was- kwam om het leven, dus neemt zijn vrouw nu het stokje over. Door deze trailer krijgen wij heel erg veel zin om deze serie te bingewatchen. Claire jaagt in de trailer iedereen al aardig in het harnas. Vuurwerk, daar houden wij wel van. Het zesde seizoen is tevens het allerlaatste seizoen van de serie. Het seizoen is ook ietsje korter, dit keer maar 8 afleveringen. Maar als we de trailer zo zien, is er in die 8 afleveringen genoeg te smullen.

Schandaal

Er zit maar liefst 18 maanden tussen seizoen 5 en 6. Dit komt natuurlijk doordat Spacey buiten de deur aan het klussen was. Hou je handjes dan ook thuis vriend. Hij moest pleiten en zijn personage ligt nu in een graf. Netflix moest door dit schandaal het hele script omgooien. Vanaf 2 november kunnen we het resultaat zien.

Reageer op artikel:
Nieuwe teaser House of Cards met Claire Underwood als president
Sluiten