De bestorming op Area 51 gaat vandaag losbarsten

redactie 20 Sep 2019 Entertainment

Yes guys, de dag is dan eindelijk daar. Als we het Facebook-evenement (hoogtepunt: twee miljoen aangemelde mensen) serieus moeten nemen gaan hordes aan mensen vandaag de meest bekende Amerikaanse legerbasis ‘aanvallen’, Area 51. Onder het motto: ze kunnen ons niet allemaal neerknallen. Op 10 september gingen twee Nederlandse YouTubers al naar de basis in Nevada. Dat zonder enig resultaat, naja een geldboete en een paar dagen in een cel dan. Goed gedaan mannen. Maar vandaag gaat de echte ravage plaatsvinden.

Classified

Er staan op internet talloze verhalen van theorieën over wat er allemaal wordt gedaan in en rondom de testsite. Mensen hebben het over ufo’s, aliens en dat soort ongein. Ze zijn klaar met alle ‘classified information’ en willen het heft in eigen handen nemen. Het idee is om met zoveel mogelijk idioten de basis te bestormen om er voor eens en voor altijd achter te komen wat voor taferelen zich daar afspelen. Area 51 maak je borst maar nat!

 

Shoot on Sight

De sheriff ter plaatste neemt in ieder geval het zekere voor het onzekere en brengt 150 agenten en 300 hulpverleners over vanuit de hele staat. Code rood kun je wel stellen. Het lijkt er dus op dat een aantal gekken staat te poppelen om het gebied te trotseren. Hoeveel mensen er gaan komen is nog niet duidelijk en de vraag blijft of ze daadwerkelijk de zone gaan betreden, daar zullen we later deze dag wel achter komen. Hopelijk komen degene die het gebied ingaan met zwaar geschut, want de schietgrage Amerikaanse legergasten zullen koste wat het kost hun geheime basis verdedigen. Deze guy is al goed onderweg:

The Area 51 raid that’s happening today has already peaked. ??‍♂️

Geplaatst door LADbible op Vrijdag 20 september 2019

Reageer op artikel:
De bestorming op Area 51 gaat vandaag losbarsten
Sluiten