Nederlandse YouTube-helden opgepakt in beruchte alien basis Area 51

redactie 12 Sep 2019 Entertainment

Twee Nederlandse YouTube-gastjes zijn dinsdag opgepakt in de regio van de geheime basis Area 51. Lekker gedaan mannen. De twee YouTubers Granzier (735.000 subs) en Govert Sweep (300.000 subs) hebben het gepresteerd om 5 kilometer het gebied in te rijden. Zo namen ze ook wat lijpe drones en camera’s mee voor wat vette shots. Helaas zijn die beelden alweer ingenomen door de man in black. De mannen negeerden meerdere stopborden en zijn daarom opgepakt.

Beruchte basis

Area 51 is een geheime testbasis van de Amerikaanse luchtmacht. Maar voor velen is die vooral bekend om de lijpe aliens en ufo’s die daar misschien liggen opgeslagen. Sick toch? Vandaar dat de twee Nederlanders een kijkje gingen nemen. Helaas heeft ze dat wel een aanklacht en een arrestatie opgeleverd. De aanklacht is, jammer voor hen geen lichte, want ze moeten waarschijnlijk terecht staan voor het betreden van een verboden terrein. Maar goed, wel weer een PR-momentje gescoord.

De dag des oordeels

Op 20 september is het Facebook evenement They can’t stop us all ingepland. De bedoeling is dat de twee miljoen aangemelde mensen het terrein van de basis gaan bestormen. Wij zijn best wel benieuwd hoe dit geintje gaat aflopen. Want Amerika vindt het al te leuk om even te knallen met de guns, dus laat staan als er twee miljoen mensen een geheime basis bestormen. Wij gaan in ieder geval dit evenement op de voet volgen in ons veilige kantoor met wat snackies en pils. Jij ook?

Reageer op artikel:
Nederlandse YouTube-helden opgepakt in beruchte alien basis Area 51
Sluiten