Omgebouwde Ducati 916 is de ultieme motor voor fans van Michael Jordan

redactie 11 dec 2018 Machines

Kort geleden zijn de legendarische Air Jordan XI Concord opnieuw in het segment van Nike gekomen. Het Duitse kledingbedrijf BSTN vond het een mooi moment om deze schitterende stappers te eren. Om dat te doen hebben ze contact gezocht met het Duitse IMPULS, zij bouwen custom motoren. Het resultaat is een Ducati waar elke basketbalfan naar zal smachten.

Als basis hebben ze de retesnelle Ducati 916 gebruikt. De techniek hebben ze grotendeels gelaten voor wat het was. Iets wat al goed is hoef je natuurlijk ook niet te veranderen. De looks daarentegen zijn geheel eigen gemaakt. Het beroemde Michael Jordan-logo is tot in de kleinste details terug te vinden. Van het zadel tot het zijpaneel en van de tank tot het achterlicht, overal is het silhouet van de dunkende Jordan terug te vinden.

One of a kind

Het gaat zelfs zo ver dat ze de schoenafdruk in de banden hebben laten laseren. Om het helemaal af te maken heeft de Ducati een zwartwit lakje gekregen, refererend naar de retro Air Jordan XI Concord sneakers. Is dit nou je droombike, dan heb je pech. Het is namelijk een one of a kind tweewieler en hij wordt dus niet verkocht. Wel kun je even genieten van de plaatjes hieronder.

Autoblog.nl

Reageer op artikel:
Omgebouwde Ducati 916 is de ultieme motor voor fans van Michael Jordan
Sluiten