Amerikaanse politie vindt drugstunnel in voormalige KFC

Redactie 24 aug 2018 Entertainment

De Amerikaanse politie heeft in een voormalige KFC in San Luis, Arizona wel een heel gekke ontdekking gedaan. In de keuken van het verlaten pand vonden ze namelijk een gat in de grond die uiteindelijk naar een tunnel leidde, waar drugssmokkelaars gebruik van maakten. Een heuse drugstunnel dus.

Tja, zoiets kun je op zich ook wel weer verwachten als je zo dichtbij de Mexicaanse grens zit. De tunnel is slechts een paar maanden geleden gebouwd en is 180 meter lang. Hij komt trouwens uit onder een bed in San Luis Rio Colorado, Mexico.

De politie vond de geheime doorgang tijdens een routinecheck van een gestopte auto. Eerder haalden ze al twee gereedschapskisten vol met drugs uit een auto die op naam staat van Ivan Lopes, ook nog eens de eigenaar van de KFC. Finger licking good, ja ja.

In totaal namen ze 168 kilogram drugs in beslag. Waarvan 118 kilogram methamphetamine, zes kilo cocaine, drie kilo fentanyl en 19 kilogram verschillende type heroïne. Dat is nog eens een rijdende apotheek. Binnenkort zal de tunnel onbruikbaar zijn, want dan wordt ‘ie dicht gegooid. Kan er misschien gewoon weer kip verkocht worden, waar de KFC eigenlijk voor bedoeld is.

Over tunnels gesproken, dit verhaal van die gast die een tunnel graaft van zijn huis naar zijn stamkroeg is goud.

Foto: Instagram.

Reageer op artikel:
Amerikaanse politie vindt drugstunnel in voormalige KFC
Sluiten