Onze speekselklieren overstromen bij het zien van KFC’s Double Down burger

Redactie 31 jul 2018 Entertainment

Ken je dat KFC-zaadje? Dat zaadje waarbij je op een of andere manier in contact komt met KFC en dat je dan binnen een bepaalde periode daar naartoe móét. Dat is geen kwestie van willen, dat is echt iets wat moet gebeuren, zodat je KFC-honger weer voor een tijdje is gestild. Hebben wij regelmatig last van, voor zover dat als een last kan worden gezien. Want van een kippige portie KFC worden ons smaakpapillen bijzonder blij. Nieuwste paradepaardje van de tokkelende toko: de Double Down burger.

Oef! Die ziet er een partijtje smakelijk uit zeg. Maar waar is dat broodje? BROODJEEE! Die is er dus lekker niet, want bij bij de Double Down burger is het broodje vervangen door twee stukken kip zonder bot. Tel daar de gesmolten kaas, bacon en omhulling van KFC’s special mix 11 Herbs en Spices bij op en je begrijpt: dit wordt geen feestje, dit wordt een waar festival in je mond.

Double Down burger KFC
Lieve KFC-chicks

Double Down burger ein-de-lijk in Nederland

De Double Down burger vliegt in het buitenland al een tijdje over de toonbank, maar per vandaag is ‘ie dan eindelijk ook verkrijgbaar in Nederland. Snackpert Eke Bosman, die alle snacks uit de snackvitrine aan een test onderwerpt, mocht ‘m al effe proberen en hij is in elk geval enthousiast: “We hebben even moeten wachten, maar ik ben blij dat hij er is. Eindelijk iets nieuws! KFC draait de rollen om en maakt hun iconische product – kip – belangrijker dan het broodje bij deze burger. Hij is oprecht erg lekker.’

Wij kunnen niet wachten om onze tanden in de water-in-je-mond-burger te zetten en die malse stukken kip onze smaakpillen in vervoering te laten brengen. Dit kan niet anders dan een fingerlickin’ succesnummer worden en een blijvertje op het menu van de veel te chille kipgigant. Vanaf vandaag verkrijgbaar dus in heel Nederland. Waar wacht je nog op makker? Op naar KFC dude!

Double down burger KFC
Honger!
Double Down burger KFC
Zelfs de verpakking ziet er chill uit.
Double Down burger KFC
Dorst

In samenwerking met KFC

Reageer op artikel:
Onze speekselklieren overstromen bij het zien van KFC’s Double Down burger
Sluiten