In Engeland komt er een nieuwe Peaky Blinders Bar

In het Britse kustplaatsje Paignton opent Jamie Devon over negen dagen een Bar & Grill compleet in de sferen van de hitserie Peaky Blinders, wat tevens ook de naam van de bar zal zijn. Bezoekers die een flatcap dragen, de karakteristieke pet die acteur Cillian Murphy als Tommy Shelby draagt, krijgen een gratis shotje bij binnenkomst.

Jamie kan weten hoe een echte Peaky Blinders bar hoort te zijn. Zijn opa was namelijk een echte Peaky Blinder, de criminele gang uit Birmingham tijdens de 19e en de 20e eeuw. De schurk! De afgelopen maanden zijn ze druk bezig geweest om de bar om te toveren in de stijl van de jaren ’20 met bijpassend meubilair.

FHM Peaky Blinders Bar

Bij zo’n boevenbar hoort natuurlijk ook passend eten. Op het menu zullen voornamelijk aan het spies geroosterde kipgerechten staan. Heerlijk zo’n heel kippetje aan het spies geregen, ronddraaiend voor een hete vlammenzee. Natuurlijk kunnen de verschillende soorten whisky niet ontbreken, waarvan één zelfs 45% bevat. Laat maar komen! Elke avond van de week zullen er muzikale acts optreden, uiteraard ook in de stijl van twenties.

Kun je niet wachten? Neem alvast een bezoekje op de Facebook pagina van de bar. Om alvast in de juiste sferen te komen hebben we hieronder de trailer van seizoen 3 voor je klaarstaan.

Reageer op artikel:
In Engeland komt er een nieuwe Peaky Blinders Bar
Sluiten