Dame die haar beha naar Drake gooide is een week later Playboy Bunny

Ga je wel eens naar een concertje? Wij ook, lekker hé! De meeste artiesten appreciëren het niet als je iets naar hun hoofd smijt, maar er zijn altijd uitzonderingen op de regel. Neem Drake, de dame die een voorwerp van een zekere ‘36G’ (in Europa noemen we dat 80G) op het podium gooide moest hij er toch even uitlichten. Wie vindt zoiets nog interessanter dan Drake? Inderdaad, de Playboy. Veronica Correia mag zich nu ineens een bunny noemen.

Van Drake naar de Playboy

Drake was er ondertussen wel aan gewend als hij staat op te treden. De dames bleven maar Bh’s naar het podium gooien en hij was er wel klaar mee. Luxeproblemen noemen we zoiets. Veronica deed het tóch, en Drake wilde toch even kijken wat voor meteoriet er net was ingeslagen op zijn podium.

Toen hij de 80G vond, was hij zeer onder de indruk en startte hij direct een zoektocht naar de eigenaresse. Een perfect recept voor een viraaltje, en dat is precies wat er gebeurde. Een bijkomend voordeel (kan soms ook een nadeel zijn) is dat iedereen het ziet langskomen, zo ook de recruiters van Playboy. Een weekje na het hele voorval is Veronica al terug te vinden op de Instagram van Playboy. Probeer dit verhaal maar eens aan je ouders uit te leggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Veronica Correia (@olivia.veronica.corr)

Platform

Toen Veronica eenmaal online geïdentificeerd was (waar ze zelf ook maar al te graag aan meehielp) begon het getouwtrek, wat gaat ze nu doen? Een OnlyFans avontuurtje slaat ze even over, sinds kort heeft Playboy namelijk een soortgelijk platform voor dames die ze zelf uitkiezen. Vanaf vandaag kun je deze kogelstoter daar vinden. Hieronder het filmpje waar ze erachter komt dat Drake haar beha heeft gevonden, let op: in onze oren suizen nog steeds de woorden ‘it’s meee, it’s meee’.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound – Veronica Correia

Reageer op artikel:
Dame die haar beha naar Drake gooide is een week later Playboy Bunny
Sluiten