Docu over overleden Fast and the Furious-ster Paul Walker in de maak

Redactie 28 feb 2018 Entertainment

Nadat in 2013 het noodlot toesloeg en Fast and the Furious-acteur Paul Walker kwam te overlijden na een keiharde crash in een Porsche Carrera GT, bleef de wereld verbijsterd achter. Een veel te abrupt afscheid van een steengoede en geliefde acteur. Om Walker te herdenken wordt er door filmstudio Paramount gewerkt aan de documentaire ‘I am Paul Walker’ met daarin een reeks aan terugblikken op ’t leven van de succesvolle acteur. Wanneer de film te zien zal zijn is nog niks bekend.

De documentaire die geregisseerd wordt door Adrian Buitenhuis, die overigens ook I Am Heath Ledger regisseerde, over de eveneens overleden Brokeback Mountain-acteur Heath Ledger, zullen interviews te zien zijn met collega’s en vrienden van Walker. Naast de acteercarrière komt in de film ook de passie aan bod die de acteur had voor het leven in de zee en zijn bijdrage aan de wederopbouw van Haïti, nadat de eilandstaat werd getroffen door een aardbeving.

De 40-jarige Walker kwam in november 2013 samen met zijn goede vriend Roger Rodas om het leven toen de auto waarin ze zaten met veel te hoge snelheid tegen ‘n boom klapte. De opnames van Furious 7 waren toen nog in volle gang. De onvoltooide opnames van Walker zijn later overgenomen door zijn broers Cody en Caleb. Dit kan niet anders dan een prachtig eerbetoon worden aan de Fast & Furious-legend.

Paul Walker
Foto: Theory – Marlin

Openingsfoto’s: Fast & the Furious

Reageer op artikel:
Docu over overleden Fast and the Furious-ster Paul Walker in de maak
Sluiten