Dit zijn de 10 items die elke voetballer goed kan gebruiken

redactie 6 Feb 2019 Entertainment 4

Wij mannen houden van voetbal. Champions league, Europa League of een lekker potje Eredivisie op je zondagmiddag. Lekker op de bank, met een biertje en een zak chips. Maarrr… op sommige, zwarte dagen, is er geen voetbal op tv. Wat moet je dan? Juist. Dan gaan we zelf een balletje trappen. Dat kan natuurlijk niet onvoorbereid. Daarom hebben we, speciaal voor jullie een lijstje gemaakt van artikelen de je moet hebben als voetballer.

Voetbalschoenen

Je wilt toch shinen op ’t veld? Laat je voeten spreken, zeggen ze dan. In dat geval kan ‘t vast geen kwaad om die voeten eens te voorzien van een paar shinende voetbalschoenen. Een paar Nikes of Adidasjes, lekker hoor. Of wat dacht je van een paartje KIPSTA voetbalschoenen? Prijs-kwaliteit verhouding makker. Kun je zo bestellen in de voetbalshop van Decathlon. Felle kleurtjes of mooie klassieke zwarte kicksen? Jij bepaalt.

Voetbaltas

Natuurlijk hebben we ook een vette voetbaltas nodig. Hoe kunnen we anders al die items meenemen naar het veld? Gooi ‘m over je schouder, stap op je fiets naar ‘t voetbalveld en je voetbalavontuur kan beginnen.

Scheenbeschermers

Op de amateurvelden is het maaien en gemaaid worden. Zorg daarom dat je goed voorbereid het veld opgaat. In ieder geval veilig. Met een goed paar scheenbeschermers ben je in ieder geval beschermt tegen de Materazzi-achtige acties van de tegenstander.

Fan artikelen

Dat rood-blauwe shirtje van FC Barcelona, of misschien die van Bayern München, daar zie je jezelf wel in lopen. Tegenwoordig hoef je gelukkig niet meer de sterren van de hemel te spelen om zo’n shirt te bemachtigen. Via de voetbalshop van Decathlon heb je ‘m zo in huis.

Voetbal

Wat is nou een voetballer zonder bal? Dat is als een schilder zonder kwast. Natuurlijk heb je een voetbal nodig.

Thermokleding

Brace yourself, winter is coming… Maar met goede thermokleding hoef je je daar gelukkig geen zorgen meer over te maken.

Sporthandschoenen

Als het dan toch zo koud blijft, dan zijn goede sporthandschoenen ook geen overbodige luxe. Plus, je hebt lekker veel grip tijdens het ingooien. Voorderest niet teveel gebruiken natuurlijk. Het blijft VOETbal.

Voetbalregenjas

De beste stuurlui staan aan wal. Ook Messi en Ronaldo staan wel eens wissel. Mocht jij dan ook eens in het uiterste geval op de bank belanden, bij slecht weer, dan heb je in ieder geval een lekkere regenjas.

Keepershandschoenen

When you know he is a keeper… Door die lijpe keepershandschoenen natuurlijk! Voor de zwevende tijgers die nog wel eens een balletje willen klemmen, in plaats van uit het netje te vissen, koop je bij de voetbalwinkel van Decathlon de ideale handschoenen.

Zaalvoetbalschoenen

Er zijn een paar Ronaldinho’s onder ons die maar al te graag de trukendoos opengooien op het laminaat van de zaal. Voor die optimale controle over de bal heb je natuurlijk wel lekkere schoentjes nodig, dan kan je niet meer aankomen met je oude afgetrapte schoenen.

In samenwerking met Decathlon

Reacties 0
Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 items die elke voetballer goed kan gebruiken
Sluiten