Superjacht van Ken Freivokh is de droom van elke multimiljonair

Redactie 16 dec 2017 Machines

Met deze week een code rood aan sneeuwstorm achter de rug, is het niet bepaald het weer om de Hollandse wateren te bevaren en van de zon te genieten. Maar dat betekent niet dat we niet mogen dagdromen over een miljonairsleven en de zomer van 2018 die ons te wachten staat.

De beroemde jachtontwerper Ken Freivokh die zich specialiseert in spectaculaire obligatie-waardige superjachten, kunnen we een nieuw project verwachten. Een 140 meter lang meesterwerk, dat vol zit met opmerkelijke pluche en luxe voorzieningen voor het leven van een miljonair op volle zee. Tot deze high class functies op het reusachtige schip behoren onder andere twee volledig officiële helikopter landingsplaatsen. Dat is inclusief een intrekbare hangar om ook je favoriete vliegmachine van alle gemakken te voorzien.

Daarnaast bieden zeven dekken privacy voor passagiers en bemanning waar je ongestoord van je welverdiende luxe kunt genieten. Vanuit de observatiebubbel heb je een kilometers ver panoramisch uitzicht op de omringende contouren van land en water. Ook zijn er op het luxe superjacht nog vier zalen, een roterende eetkamer, een volledig gecertificeerd IMAX-bioscoop en een zwembad inclusief waterval op het achterschip van het beschutte dek. Alsof al die jetset luxe nog niet genoeg is, beschikt het ultra luxe vaartuig over een garage die plek biedt aan zes grote limousines en kleine boten of jetski’s. Hier kun je mee aankomen tijdens de Grand Prix van Monaco.

HiConsumption

Reageer op artikel:
Superjacht van Ken Freivokh is de droom van elke multimiljonair
Sluiten