Porsche lanceert gruwelijk luxe hybride jacht van $16 miljoen

Redactie 21 Sep 2017 Machines

Porsche gaat het een keer in een ander vaarwater proberen. Letterlijk, want de Duitse autogigant heeft het ruime sop gekozen als designer in de wereld van luxe jachten.

Studio F. A. Porsche, de design tak van het bedrijf, heeft voor het debuut bij de Monaco Yacht Show een hybride superjacht van de tekentafel getoverd. De Monaco Yacht Show is een jaarlijkse beurs waar de nieuwste meest luxueuze jachten te bezichtigen zijn. Dit jaar is op woensdag 27 september in de glamour haven van Monaco het pronkstukje te bezoeken.

Het chique bootje, gebouwd door luxe jachtbouwer Dynamiq, heeft de naam GTT 115 gekregen. Het superschip van 35 meter lang, is met zijn Rhodium Grey metallic lak, een zeer fraaie verschijning in de helderblauwe wateren. Omdat de show voor de rijkste der rijken nog een klein weekje verwijderd is, zijn er over meerdere features niet veel bekend.

Wel is op de foto’s al te zien dat het interieur niet voor de poes is, met een hardhouten vloer en ziek strak meubilair. Voor dit alles moet alleen wel even een slordige $16,7 miljoen neergeteld worden, waarvan er maar zeven stuks gemaakt zullen worden. Heel aardig, maar het haalt het nog niet bij de Nirvana.

FHM Porsche GT 115 FHM Porsche GT 115 FHM Porsche GT 115 FHM Porsche GT 115 FHM Porsche GT 115 FHM Porsche GT 115

Highsnobiety

Reageer op artikel:
Porsche lanceert gruwelijk luxe hybride jacht van $16 miljoen
Sluiten