120 meter lang marine waardig jacht is helemaal getikt

Redactie 25 Sep 2017 Machines

Over twee dagen start de Monaco Yacht show, waarvoor Porsche eerder al bekend maakte met een gruwelijk luxe jacht te komen. Nu is het de beurt aan jacht design bedrijf Sinot, dat met een ongelooflijk concept komt, waar de Koninklijke Nederlandse marine een puntje aan kan zuigen.

Het reusachtige concept schip van 120 meter lang, genaamd Nature, heeft zijn naam te danken aan het typische ontwerp het uiterlijk en de functionaliteit op een waanzinnige wijze combineert. De natuur en zeevarende luxe worden één. Met genoeg ruimte voor een klein leger marine crew, biedt het concept een klimaat regelbare binnentuin en een observatie platform. Via dit platform hebben passagiers toegang tot het open water.

Naast een waanzinnige kamer voor de eigenaar, beschikt het schip nog over 8 state of the art vip verblijven. Om het af te maken is er een gym, een zwembad op zeeniveau en een spa dek waar je volledig kan relaxen. Op de foto’s is te zien hoe vet het vaartuig eruitziet dat op de Monaco Yacht show gepresenteerd gaat worden.

Highsnobiety

Reageer op artikel:
120 meter lang marine waardig jacht is helemaal getikt
Sluiten