Marvel en Star Wars nieuwe themagebieden in Disneyland

Redactie 28 feb 2018 Entertainment

Je voegt de drie grootste franchises bij elkaar in een pretpark en je hebt een gouden combinatie te pakken. Disneyland Parijs neemt hier een dikke beslissing en gaan de thema’s Marvel, Frozen en Star Wars toevoegen tot de attracties. We zien ons nu al laserschieten in de 8D lazerfilm van Star Wars.

Natuurlijk zet je die gebieden niet zo snel neer als in Roller Coaster Tycoon, hier gaat echt wel wat tijd in zitten. Het plan gaat van start in 2021, dus dat duurt ook nog drie jaar. Wat we er uiteindelijk voor terug krijgen, zal heel veel lekkere shit zijn. Ga ass kicken samen met Iron Man tegen de badguys of alles slopen met de Hulk.

Happy Disney GIF - Find & Share on GIPHY

De themagebieden zijn natuurlijk voor alle fans van Disney gemaakt. Maar vergeet niet de aantal banen die er dan weer vrij komen. Daar denkt Disneyland ook bij na. Het blijkt zelfs dat het bekende park goed is voor 6,2 procent aan inkomsten is voor het Franse toerisme. Het gaat hier dus ook om de centjes.

Nog even geduld a.u.b.

Wanneer alles klaar is, is nog niet bekend. Het totaalplaatje zal twee miljard euro gaan kosten. Dat is levenslang elke dag een euroknaller. Een flinke investering dus. Wij vinden het niet erg om hier even op te wachten. We hebben liever dat Disney wat langer aan iets fucking diks werkt, dan iets magers aflevert. Tot over een aantal jaar in Captain America’s Star Destroyer.

Foto: Disneyland Parijs

Reageer op artikel:
Marvel en Star Wars nieuwe themagebieden in Disneyland
Sluiten