7 bucketlistdingen die je met je vader gedaan moet hebben

Redactie 12 jun 2018 Entertainment

Er is niets lekkerder dan met die oude knar op de bank neer te ploffen en een gouden rakker open te ploppen. Avondje Champions League bankhangen met een flinke bak chips voor je snufferd. Als je dat nog nooit hebt gedaan, we raden je het van harte aan. Heerlijk is het. De volgende puntjes zijn dingen die je met je vader moet doen.

1. Een voetbalwedstrijd in de Premier League bezoeken

De Premier League, de walhalla van het voetbal. Je bent vast wel eens met je pa naar PSV, Ajax, Feyenoord of een andere Nederlandse club wezen kijken. Heel tof allemaal, maar de Engelse competitie is another cookie. De sfeer die daar heerst is onbeschrijfelijk. Samen met je vader de sfeer van Liverpool, Everton of Newcastle United voelen is alsof de intercity van Den Haag over je heen walst. Je krijgt zo veel binnen in zo’n korte tijd. Heerlijk.

2. Whisky & barbecue-avondje

We zijn Nederlanders en wij willen genieten als het goed weer is. Straks is het weer herfst en dan lopen we allemaal te zeiken als er weer een regendruppeltje valt. Zet in je tuintje een barbecue neer, trek een heerlijke whisky open, gooi een halve meter lange spare-rib op die barbecue en geniet. Niets lekkerder dan dit.

How To Barbecue GIF - Find & Share on GIPHY

3. Roadtrip

Ben je toe aan wat meer gespreksstof en heb je reislustige gevoelens? Ga op roadtrip! Wat maakt het toch uit? Huur een caravan of tik zo’n roadtripbusje bij de dorpsgek in je buurt op de kop of pak gewoon de auto en maak de reis van je leven. Tipje van ons: via Duitsland en Zwitserland naar Italië. Pasta, pizza, rode wijn en mooie verhalen. Genietings.

4. Bezoek samen een barbier

Wat is er nu mannelijker dan samen een bezoekje brengen aan de barbier? Precies. Laat je samen achterover wiepen in een barberstoel en geniet van je scheerbeurt. Je wilt natuurlijk lekker all the way classic gaan. Heb je een goede barbierie, dan hebben ze TABAC. Een oeroud merk dat tot zich tot de echte premium merken mag noemen. De scheerzeep van TABAC is zeker een aanrader.

African American Barber GIF by Identity - Find & Share on GIPHY

5. Vissen op zee

Hou je iets meer van wat rust? Vissen is ideaal. Je hoort het vaker dat je dit met de ouwe moet gaan doen, nu is je kans. Lekker over de zee staren en het even hebben over van alles en nog wat. De zee is de beste keus, geloof ons. Moet je alleen wel over een sterke maag beschikken, anders lig je de hele middag kotsend over de reling.

6. Karten op het circuit

Het blijft ontzettend dik. Karten op het circuit. Lekker crossen en je even voelen als Max Verstappen. Natuurlijk ga je er vol in. Als je verliest van je vader, zul je dat nog jaren lang horen. Perfect dus om die band nog wat verder op te krikken. Een dagje Formule 1 scoren is ook niet verkeerd.

The Weekend Lol GIF by Tim Coronel - Find & Share on GIPHY

7. De FHM500 lezen

Wat dacht jij dan? Natuurlijk, misschien wel de beste tip in dit lijstje. Samen de Bijbel doorbladeren en checken welke dame het wel heeft en welke niet. Dan is vleeskeuring even normaal. Heb je hem nog niet in huis? Klik als de sodemieter op deze link. Krijg je er ook nog eens een TABAC product bij. Ideaal vaderdagcadeautje! Kun je deze bucketlist eindelijk afronden.

Joy Yes GIF by KingfisherWorld - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
7 bucketlistdingen die je met je vader gedaan moet hebben
Sluiten