Er is een heus kaaspretpark in Zuid-Korea en jij kunt er nu heen

Redactie 12 jun 2018 Entertainment

Wil jij ook kaas en ben jij ook een klant? Natuurlijk mag je dan ook komen naar het kaaspretpark in Zuid-Korea. Dat land zou je niet snel linken aan het gele lekkernij. Maakt ook helemaal geen fuck uit, want er is gewoon een kaaspretpark, holy shit!

De grote vraag luidt natuurlijk: wat voor attracties en stuff hebben ze daar dan? Wij konden ook een-twee-drie even niet bedenken wat voor attracties we aan kaas kunnen linken. Je moet het niet zo zien als een Efteling of Disneypark. Die staan natuurlijk bomvol met crazy ass attracties. Nee, dit park is ietsie minder fleurig.

Activiteiten genoeg

Maar hè, dat wil niet zeggen dat het meteen kut is. Er is namelijk heel veel te beleven hoor. Laat het duidelijk zijn en ook compleet logisch dat je hier heel veel kaas kunt eten. Dan hebben we het natuurlijk over alle soorten en smaken. Ook heel tof is dat je zelf kaas kunt maken. Dat allemaal in een kaasfabriek. Daarnaast is er een kaaskasteel met een huge tuin, zijn er gebouwen die op kazen lijken en zijn er speeltoestellen van kaas. Er zijn ook een aantal attracties, wat weten we niet precies. Niet gemaakt van kaas, maar die lijken op kazen. Je weet wat we bedoelen.

Helaas ligt het helemaal in Zuid-Korea en dat is dus wel even met de straaljager. Wel een goede reden om je vakantie eens niet naar Mallorca of Sunny Beach te boeken. Doe eens gek en kies voor Zuid-Korea.

Reageer op artikel:
Er is een heus kaaspretpark in Zuid-Korea en jij kunt er nu heen
Sluiten